45g szénhidrát sok egy napra? :/ Kevesebb kéne v pont
jó? :/
11/21 A kérdező kommentje:
Azt tudod hogy az ehsegnek ehhez semmi köze? Lehetsz ugy ehes, hogy bevitted mar reg a szükseges tapanyagokat, es koplalhatsz ugy, hogy mellette nem vagy ehes.
50g rizs, egy fel/negyed szelet hus egy ket szem gyümölcsben egeszen biztosan nincs meg a szükseges feherje, zsir es asvanyi anyag ami kell a testednek ahhoz hogy müködjön. Ergo koplalsz, meg ha nem is erzed ugy. Durvan saccolva ez nincs 1000kcal sem.. magaddal tolsz csak ki igy...
2016. szept. 11. 10:58
13/21 A kérdező kommentje:
135kcl ez az egész. Nem jó a tippelőkéd.. Hát nemtudom mit ehetnék még szvl..
14/21 A kérdező kommentje:
Nekem nem jo a tippelökem, te meg ehen fogsz halni a 300kcal-s etrendeddel. Na kinek rosszabb?
2016. szept. 11. 11:32
16/21 A kérdező kommentje:
2 hónapja így van és nem haltam éhen^-^
Jol van, jogodban all tönkretenni a tested, ugyhogy folytasd nyugodtan. Ha majd nem esel teherbe, vagy a levegötöl is hizni fogsz, esetleg löttyedt es erötlen lesze akkor viszont ne csodalkozz.
En szerettem volna segiteni, de latom nincs szükseged ra, mert mindent jobban tudsz, igy csak kellemes tovabbi ehezest kivanok.
2016. szept. 11. 16:14
18/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok és nem is leszek löttyedt, mert minden nap edzek szvl. És kösz de 14 évesen még nem akarok teherbe esni;) És nem éhezem, de köszi, hogy "aggódsz". Majd ha úgy érzem, hogy ez nekem nem jó, akkor abbahagyom, ennyi.
Szerintem, ez elég kevés. Szálkásítok és én is naptól függően min. 60-65, egyes napokon 70-75 g ch-t fogyasztok, ami szintén elég kevés, de én a 45 g-ot nagyjából az ebéddel bezárólag meg is eszem. (Emellé nekem jön az is, hogy edző figyeli az étrendem) Én a helyedben emelnék, mert csak abba gondolj bele, hogy a diabéteszesek is 160 g-os szénhidrát diétát tartanak. Ha nincs szakértő segítséged, aki nagyon jól össze tudja rakni az étrended (hogy például annak ellenére, hogy kevés ch, ettől még tökéletesen elegendő tápanyaghoz jusson a szervezeted, hogy ne gyengülj el, ne légy beteg), akkor te is tartsd magad az IR diétához, és ennél lejjebb akkor menj, ha van valaki, aki tényleg átlátja a rendszert és aki össze tud állítani neked ehhez egy étrendet. Ha pedig fogyózol, jó, ha tudod, hogy a gyümölcs, bármennyire is szükség van rá, nem diétás étel.
2016. szept. 30. 23:03
20/21 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: