73 kg-al valóban nem lehet mindent? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
164 cm és 73 kg vagyok, szénhidrátmentes diétára fogtak közben pedig sokat kell mozognom.
Ajánlották hogy kezdjek el fokozatosan futni, 2 perc séta 1 perc futás váltakozva. Az első alkalom nem is volt rossz, de második alkalommal nem volt itthon a futó cipőm és lapos talpúban mentem el futni :( Tudom hogy nem szabadott volna, nem is futottam sokat, inkább csak sétáltam.
De azóta is (4 napja) fáj a forgóm :( Mit csináljak? Egy idő után be tudom járatni, csak feküdni nem tudok rajta és ha sokat ülök akkor utána fáj a járás.
2016. ápr. 23. 07:22
1/1 anonim válasza:
Futás elősször bemelegítéssel,és nyújtásokkal kell elkezdeni. Lapostalpu cipő nem jó,csak edzőcipő. A forgó fájdalmára Fastum gélt kenj,vagy ha az sem segít,pihenj. Végső esetben háziorvos. Szerintem vegyél minnél hamarabb edzőcipőt,és ne egyből fuss,hanem bemelegíts,és inkább séta gyors sét,kocogás,majd futás. Nem egyből a töménybe,mert az egészségromboló. Fokozatosan kell. Lassan jutunk előre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!