Ebből lehet baj?

Figyelt kérdés

Egész nap nem igazán eszek, csak fehérje turmixot iszok, mellé kb 3 liter vizet.

Plusz veszek be multivitamin kapszulát, ami fedezi a napi szükségletet.

Esetleg megeszek egy doboz tonhalat, esetleg pár darab Fornettit.

Mielőtt elfelejtem, fogyasztok még lenmagolajat.

Hosszútávon mi gond lehet?

Az igazság az, hogy jobban érzem magam, tele vagyok energiával.

Ez mennyire normális?

2016. ápr. 1. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Az hogy tönkremegy az emésztésed, ha kevés szilárd kaját eszel, és csak fosni fogsz mint a ludak. Max 30-40%-t szabad folyékony táplálékból bevinni a napi kalóriának.
2016. ápr. 1. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyrészt hiányolom a rostot. Anélkül székrekedésed lehet. A többi keg a bevitt makrók mennyiségétől függ. Mivel nem adtál meg mennyiségeket, így maximum csak saccolni lehet.
2016. ápr. 1. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:

A koplalás nem normális, de adj makrókat és okosabbak leszünk.

De ha már alig eszel, az legyen csupa rendes étel, nem fornetti...

Az elég fura, hogy energikus vagy, bár ha épp nincs sok fornetti és ketózisba kerülsz, akkor előfordulhat ez is s az éhség durva csökkenése is.

Mindenesetre nem normális még az sem, hogy felmerül benned, hogy normális az, hogy rendes evés nélkül elvárod a tested helyes működését. Nemcsak élvezetből eszünk mi, többiek... A testnek szüksége van ételre, nem is kevésre, mivel emlősök vagyunk, melegvérűek meg minden.

2016. ápr. 1. 20:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Egy kiló alma elég kompenzáció?

Fehérjéből napi 100-120 grammot viszek be, a multivitamin minden egyes értéke több 100 %-kal rendelkezik, de B vitaminok esetén akár 1000% is lehet.

A lenmagolaj napi két evőkanál.

A hal 185/135 g tömegű.

Én magam 95 kiló vagyok, 180 cm magas.

Igazából méregtelenítek, magas (4) a triglicerid szintem.

2016. ápr. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!