Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Használja valaki a NoCarb...

Használja valaki a NoCarb Noodle tésztákat? Vélemények?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nézegetem őket, a leírása nagyon kecsegtető, de nem néz ki valami gusztusosan. Illetve mennyire lehetnek egészségesek?
2016. jan. 9. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
En mar kóstoltam, túróval az angyalhajasat. Az egesz finom volt:)
2016. jan. 10. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Az íze semmilyen, látványra hát... Érdekes. Én sok szósszal szoktam enni, úgy elég finom :) De mostanában inkább magam sütöm a tésztát.

Egészséges, ugyanis konjac liszt van benne főleg, annak pedig nagyon jó hatása van pl a gyomor- és bélrendszerre, ugyanis rengeteg rostot tartalmaz

2016. jan. 11. 17:12
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm, ki is próbáltam. :)

hátha valakit érdekel, leírom a tapasztalatom. csalódás nem ért, ízre azt vártam amire számítottam, mivel azt írták, hogy nincs íze, ez igaz. :) az illat amivel először szembesülsz kibontáskor, tömény "halszaga" van, legalább is engem arra emlékeztet, de nincs bajom a hallal sem, öblítés után el is tűnik. egyedül az állaga ami nekem furcsa, semmihez sem hasonlítható. a szósznak az ízét teljesen jól átveszi, biztos, hogy nem hizlal, egy szóval fogyókúrázóknak tökéletes. :) remélem valóban egészséges is!

2016. jan. 12. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!