Ultraloss azért nem jön be, mert az ember nyilván nem szójaevő.
Most a kérdés: az ember vajon tejevő?
A legegyszerűbb emberek képesek fogni és húst enni (vadászó-gyűjtögető életmódot folytató közösségek).
Ez tényleg ennyire bonyolult a nyugati embernek? Ezért mondom, sokra megyünk az iskolánkkal :)
Ha utána képesek vagyunk tejfehérjével mérgezni a testünket, amikor még rendelkezésre is áll hús. Oké, nem olyan jó minőségű, sajnos.. én is ezt eszem, jobb híján. De van, olyan egyszerű lenne a fehérje bevitel :)
Idő-késleltetett formulás és az izmot stabilizálja... Ezeket nem értem, de biztos. Az órákra eltelítés meséket már ismerem, én nem így működöm, engem a sok-sok kalória laktat csupán, persze az összetétel se mindegy.
Minek a fogyáshoz fehérjepor? Speciális esetekben hasznos lehet, de normál embernél, aki enni is tud fehérjét? De ha vesz, akkor se olyat kéne, ami kekszes ízű és a mekis csokis shake-re emlékeztet, bár ezt csak rosszmájúan teszem hozzá, találkoztam már valószínűleg jó termékekkel idióta reklámszöveg mellett. De azok legalább nem voltak kekszes ízűek.
darált főtt tojásként esetleg lehetne inni.
minek kellene ennyire cifrázni?
hőkezeled valahogy aztán eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!