Tudnátok nekem segitteni én egy olyan diétát akarnék amelyel 1-2 hétalatt lelehet adni legalább 8 kilot? Válaszaitokat elöre köszönöm.
Azt a diétát, amit te keresel, koplalásnak hívják.
Ennyi idő alatt, ennyi felesleget nem lehet tartósan leadni. Sokat ártasz vele a testednek, ha megpróbálod, ráadásul 1 hét se kellene hozzá, hogy visszaszedd.
Normál esetben nincs ilyen. Jó, lehet, hogy ha meg tudnád csinálni, hogy minimális evéssel egész nap kemény kiképzésen vegyél részt fagyban, akkor mehetne ennyi, de ez függ a tested paramétereitől is.
Egyszer másfél hét alatt fogytam 4 kilót. 8 fokban ültem a fűtetlen házban és nem volt mit ennem. Mozgás speciel nem volt. Normál koplalással ennél azért lassabban fogy az ember (bár ez is helyzetfüggő). De 8... Már-már lehetetlen és amúgyis fölösleges, mert a zöme nem zsírból megy...
Elmész egy lakatlan szigetre, ahol ivóvíz van, ehető étel alig, és néha jól megkerget a medve, vagy ennek megfelelő életmódot folytatsz 2 hétig, akkor talán, de ez borzasztóan egészségtelen...
Ha legalább valami halvány fogalmad lenne a a fogyásról, meg az orvosi dolgokról, akkor tudhatnád, hogy havi 2-3 kg max. fogyásban célszerű gondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!