Milyen édesítőszert használtok?
Kérdező, ja, csak nem mindegy, mennyire. Ha úgy szednéd az édesítőszart ahogy a levegőt, már ezerszeres halott lennél.
Tessék csak lepontozni, aszpartámfüggők, jó lesz majd öntapadós zacskóba üríteni hátralévő életetekben :D wheheheeeee
Olvassátok ezt.
Én csak igazat tudok adni a #10-esnek. Én sem értem, miért pontozták le.
Eléggé sajnálatos, hogy cukorbeteg a kérdező. De ez mind a rossz étrend, és étkezési szokások miatt alakul ki.
"De ez mind a rossz étrend, és étkezési szokások miatt alakul ki." Azért mielőtt okoskodnál, utána nézhetnél. Igen, így alakul ki a II.-es típusú diabetes. De van I.-es típusú, amiről az ember semmit nem tehet...
Amúgy meg nehogy már egy blog hiteles forrás legyen. Én is tudok ilyet írni...
Úgy látom mostanában divat lett szidni a cukorbetegeket... Csak nem fogják fel, hogy két típusa van...
Mindig is sportoltam és normálisan ettem, mégis cukorbeteg lettem, majd máskor szólok a szervezetemnek, hogy ne legyen hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!