Miért tolja újabban szinte a teljes youtube a carnivore diétát?
Nyáron kezdtem el foglalkozni az egészséges étrend témájával. Gyakorlatilag 10ből 8 neves youtuber vagy maga is carnivore diétán van, vagy ő személyesen nincs, de ilyen diétát népszerűsítő embereket hív meg, akikkel aztán a beszélgetés közben mindenben egyetért.
Mondhatjuk úgy, ez az új mainstream a 10 évvel ezelőtti vegan/plant based mánia után.
Rengeteg egeszseges etkezeses videot nezek rendszeresen. Semmi carnivore.
Valszeg nalad beragadt az algoritmusban es azokat dobja fel
Az a 10-böl 8 jó, ha 100.000-böl 1, de szerintem még így is nagy számot mondtam.
Én például életemben nem láttam ilyen videót, pedig van néhány youtuber akinek a tartalmait rendszeresen nézem.
A youtube azokat a videókat teszi neked előtérbe, pontosan azokat a témaköröket, amiket gyakrabban néztél.
Nekem pl... a természetjárási videókat hozza elő, mert ezeket nézzem.
A youtube követ téged, és mindenki mást is, és ezek alapján teszi aszt amit.
Carnivore étrendet követő híres emberek:
Jordan Peterson
Joe Rogan
Andrew Tate
Még nem Carnivore -ok de ahhoz közeli diétát követnek vagy promótálnak carnivore influenszereket:
Whatiflathist - most mondta, hogy ketón van
Derek more plates more dates
London real (Bryan Rose)
Jake Tran - evil food supply néven csinált egy carnivore csatornát
Thomas Delaurer - Fitness kategória, de egyre inkább közeledik a carnivore influenszerekhez
És ezek csak azok, akik nem diétával foglalkoznak. Az amerikai youtube -on alig lehet találni diétával foglalkozó nem Carnivore -t és akik vannak, azok is leginkább etikus vegánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!