Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Miért tolja újabban szinte a...

Miért tolja újabban szinte a teljes youtube a carnivore diétát?

Figyelt kérdés

Nyáron kezdtem el foglalkozni az egészséges étrend témájával. Gyakorlatilag 10ből 8 neves youtuber vagy maga is carnivore diétán van, vagy ő személyesen nincs, de ilyen diétát népszerűsítő embereket hív meg, akikkel aztán a beszélgetés közben mindenben egyetért.

Mondhatjuk úgy, ez az új mainstream a 10 évvel ezelőtti vegan/plant based mánia után.

2023. okt. 25. 09:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezen logika alapján mindenki psytrance-t hallgatna youtubeon, meg külpolitikai előadásokat nézne…
2023. okt. 25. 11:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg egeszseges etkezeses videot nezek rendszeresen. Semmi carnivore.

Valszeg nalad beragadt az algoritmusban es azokat dobja fel

2023. okt. 25. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyen jellegű videókat nézel. Az előzményeid alapján hoz fel ajánlásokat. Nézz más jellegű tartalmakat, kapcsold ki az előzmények mentését, vagy csak egyszerűen lépj ki a fiókodból, de most már saját fiókon belül is lehet inkognitómódra váltani.
2023. okt. 25. 11:30
 14/17 Kólauborkával ***** válasza:

Az a 10-böl 8 jó, ha 100.000-böl 1, de szerintem még így is nagy számot mondtam.

Én például életemben nem láttam ilyen videót, pedig van néhány youtuber akinek a tartalmait rendszeresen nézem.

2023. okt. 25. 16:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A youtube azokat a videókat teszi neked előtérbe, pontosan azokat a témaköröket, amiket gyakrabban néztél.

Nekem pl... a természetjárási videókat hozza elő, mert ezeket nézzem.

A youtube követ téged, és mindenki mást is, és ezek alapján teszi aszt amit.

2023. okt. 25. 17:24
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
Ez a Vonzás TörvYoutubeÉnye
2023. okt. 25. 18:01
 17/17 A kérdező kommentje:

Carnivore étrendet követő híres emberek:

Jordan Peterson

Joe Rogan

Andrew Tate

Még nem Carnivore -ok de ahhoz közeli diétát követnek vagy promótálnak carnivore influenszereket:

Whatiflathist - most mondta, hogy ketón van

Derek more plates more dates

London real (Bryan Rose)

Jake Tran - evil food supply néven csinált egy carnivore csatornát

Thomas Delaurer - Fitness kategória, de egyre inkább közeledik a carnivore influenszerekhez

És ezek csak azok, akik nem diétával foglalkoznak. Az amerikai youtube -on alig lehet találni diétával foglalkozó nem Carnivore -t és akik vannak, azok is leginkább etikus vegánok.

ápr. 12. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!