Kezdésnek jó lesz így?
Ha benne vagy a keretben akkor ez így elég jó. Mindenkinek más válik be, ha a te testednek a szénhidrátszegény akkor étkezz úgy. Tk kenyeret nyugodtan lehet
Amire nagyon figyelj szénhidratvsökkentés mellett hogy a zöldségek és gyümölcsök (vitamin) és a rostbevitel (tk pékáru, koles, bulgur, babfelek stb) is rendben legyen.
Illetve minden étkezésedben legyen fehérjeforras mert szenhidrátcsökkentés mellett könnyű csak zsírt enni és el is felejti az ember hogy a fehérjét is pótolni kell.
Ha belefér a keretembe, akkor miért ne ehetnék természetes, egészséges dolgokat? A vitaminra szükségem van és inkább eszem egy almát, mint két lekvaros kenyeret.
Ha eszem kenyeret vagy tésztát, akkor esetleg valami szénhidrátcsökkentett terméket eszem. Illetve cukros süteményeket, joghurtokat sem eszem. A fruktóz természetes és szerintem nem egy almán vagy egy cukkinin fog múlni az elhízásom.
Félreértettél, én nem írtam hogy ne egyed a gyümölcsöt meg a zöldségeket, sőt. Inkább arra bátorítalak hogy minél többet ezekből, mivel az ember alap eledele a gyümölcs.
Csak megkérdeztem hogy mire vonatkozik a CH csökkentett kifejezés.
Viszont azt tudnod kell hogy az ilyen sütik meg pékárúk nagyon sok adalékanyaggal vannak dúsítva hogy olyanok legyenek mint a normális. Nem lenne jobb a kenyérből a teljes kiörlésű de mértékkel? Ebben benne van az egész búzaszem az ásványi anyagokkal, vitaminokkal, rosttal. Én inkább ezt ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!