Keto diétával ki mennyit fogyott, és miket ettetek? Milyen ételek tiltó listásak?
Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 19:16
11/15 anonim válasza:
Kedves 6- os!
Pm alulműködésem van IR- el társítva. Egyedül a keto vitte le a tsh- t gyógyszer nélkül, a mellé alkalmazott IF (BÖJT- 12 és 20 óra között ettem csak)eltűntek a piros csillagok a vérképről és soha nem voltam ilyen jól. Nincsenek végre rosszullétek
12/15 anonim válasza:
Ez azért van, mert valószínűleg egy csomó szemét ételt kidobtál. Az viszont nem a keto érdeme.
13/15 anonim válasza:
Ez nagy tévedés. Sok éve kidobtam a szemetet és makrókat számoltam. Hiába. Orvosal kezdtem ketozni, nem divatból. És szerintem jobban ért hozzá, mint egy laikus , ezt az eredmények is igazolják.
14/15 anonim válasza:
Ki mondta hogy laikus vagyok? Örülök az eredményednek, végülis ez a legfontosabb. Ettől még az ok-okozati dolgok nem azok lesznek, amire te gondolsz. Valószínűleg "szemét" alatt sem ugyanazt értjük. Önmagában a makrók számolása sem ér semmit.
15/15 anonim válasza:
Akinek orvos mondja, hogy szüksége van rá (magyarán átesett x mennyiségű diagnosztikai vizsgálaton), annak ez orvosság.
Aki divatból elkezdi - tehát valójában nincs szüksége a ketózis folyamatára - az több mint valaszínű, hogy kárt tesz magában, mivel nincs szükség ekkora terhet rakni a szervezetre, hogy kikényszerítsen egy másik működési folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!