Amikor megjön a ciklusotok akkor ti is kiestek a normális kerékvágásból?
Biztos nem új ez a topic, de amikor az ember szenved akkor jó hallani, hogy ezzel más is küzd...
A ciklusom 2. napján járok. Előtte egy nappal csokis kekszet ettem és avokádós piritóst és kenyeret, nagy mennyiségben. Utána más nap nem igazán voltam éhes, halat ettem párolt zöldséggel és aztán este humuszt zöldséggel, mivel fájt mindenem, irritált voltam és rázott a hideg emiatt persze nem is tudtam sportolni. Ma reggel nagyon durva görcseim voltak, hányinger meg minden. Sajnos mivel oltásra mentem emiatt ennem kellett, és fájdalomcsillapítót sem tudtam bevenni. Lenyomtam tehát egy rántottát. Oltás után lecsúszott egy kis vegán burger és 2 profiterol, pár szelet márványkuglóf és egy humuszos, tonhalas piadina is, meg tonhal saláta.
Szóval ma RENGETEGET ETTEM, és szarul. Most már kicsit jobbam vagyok, szóval megfogadtam, hogy holnap visszatérek az edzéshez, és böjtölök, hogy ne terheljem ennyire az emésztőrendszerem és ne görcsöljek nagyon...
Tudom, hogy ez nem számìt és ha az ember amúgy normálisan táplálkozik, egészséges szokásokat követ ecc. akkor minden rendben lesz. De akkor is. Nem igazságos, hogy minden hónapban van egy pár szar nap.
Neketek mi a véleményetek, mit szoktatok ilyenkor enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!