Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Böjt alatt lehet tenni azellen...

Böjt alatt lehet tenni azellen, hogy mellből fogyjak?

Figyelt kérdés

Elkezdtem a 16:8-as böjtölést, ami egyébként hatásos is, de félek, hogy mellből sokat fogynék, azt pedig nem szeretnék. Van valami praktika vagy valami, amivel ezt ki lehet hagyni? Vagy inkább hagyjak fel a böjtöléssel és kezdjek másba?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2021. jan. 4. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs praktika. Mivel zsírszövet, így onnan is fogyni fogsz mindenféleképpen.
2021. jan. 4. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ahogy célzott fogyás nincs, úgy célzott nemfogyás sincs
2021. jan. 4. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs praktika. Ha fogysz, valószínűleg a melled is kisebb lesz.
2021. jan. 4. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
15%
Ahogy fogy a zsír, pótolni kell szilikonnal.
2021. jan. 4. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
61%

azt olvastam régen, h akinek kis melle van, az erősítsen mellre. Lehet, hogy neked se ártana, feszesebb lenne talán, ha már fogyni fogsz belőle. Láttam látványos mellfogyásokat kollégákon, ismerősökön, hát legalább egészségesebben élnek, nem hájból áll a mellük. Vannak kövér nők, akiken látszik, hogy igazából kis mellük lenne és csak háj az egész, na ők lefogynak, és volt mell, nincs mell.

Egy szobatársam régen azt mondta, hogy nem szeretne fogyni (bármilyen túlsúlyos), mert kisebb lesz a melle, hát ehhez csak gratulálni tudok. Rajtam most +20 kg van, abból szeretnék fogyni, most se nagy a mellem, előtte se volt az. Előtte is B-s volt, most is, csak míg előtte a 75B jó volt, most a 85B is szorít. Nagyon gáz. Már elindultam a fogyás útján, a mellem mérete az utolsó, ami érdekel, a gatyáimba férjek bele újra. (IR-es vagyok, utóbbi 4 év eredménye a hízás.. :/ )

2021. jan. 22. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a mell az csak zsír, képzeld ilyen full sárga alatta.

És ha kisebb lesz, később kezd el lógni.

Nekem genetikam miatt egész nagy a mellem, a mellizmom a sporttol meg nagyon durva.

Ez úgy néz ki kábe a mellkasom kezdete ilyen full férfi(de én tényleg nagyon erős vagyok, szóval ettől nem kell félned), és a mellem ahogy elkezdődik, semmit nem számít, hogy mennyi izom van alatta. Az izom se nem tartja, se nem nagyobb tőle, se nem tudok fogyni belőle (pedig könnyebb lenne futni úgy), 14-15 testzsír százalékon.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy fogyni fogsz belőle, de ha olyan az alkatod, megmaradnak, teltnek, szépnek, de egy kicsit kisebbnek.

2021. jan. 22. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!