Mit szoktatok enni?

Figyelt kérdés
Már tényleg fogalmam sincs mit egyek ami belefér a diétámba. Vegetáriánus vagyok. Tudtok pár tippet adni?
2020. júl. 24. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Cukkini főzelék, vöröslencse főzelék, chilis bab hús helyett csicseriborsóval, borsó pörkölt,tortilla rántottával és salátával töltve, vega fasirtok salátákkal.. ezeket ettem mostanság.
2020. júl. 24. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Bármit, amit eddig, csak a kenyeret, tésztát, krumplit minimalizáld. Üdítőt, gyümölcslét, nassolást hagyd el. Vedd vissza az adagokat, a zsíradékok mennyiségére figyelj oda főzésnél. Ajánlom a kaloriabazis.hu-t, ott kész ételt, és akár a te receptjeidet meg tudod nézni, gyümölcsöt is, hogy hány kalória.
2020. júl. 24. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Tojásos lecsó vagy tejfölös gombapöri rizzsel, mexikói bab konzerv tortillába tekerve sok salátával.
2020. júl. 25. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy vegán vagy, vagy csak sima vegetáriánus. Én általában tojást eszem reggelire, tükörtojást vagy főtt tojást priss paradicsommal, paprikával, uborkával és joghurttal vagy túróval. Az ebéd többnyire vagy valamilyen saláta sajttal. Ezt úgy értem, hogy zöldségek, akár bébispenót, uborka, cukkini, hagyma, paradicsom, alma, retek, egy kis olivaolaj, balzsamecet vagy almaecet, kakukkfű és kevés sajt. Vagy pedig valami párolt zöldség vagy lisztmentes főzelék, esetleg sóskaleves, babsaláta, humusz répával. Minden étkezés után megiszok egy csésze zöld teát, kivéve este, mert akkor citromfű vagy rooibosteát. Vacsorára többynire ugyanazt, mint ebédre vagy pedig ayrant. Az ayran az sós, szódavizes, kardamomos joghurt.

Én semmilyen tészta-kenyér-krumpli-kukoricafélét nem eszem. Nagyon ritkán, ha nagyon éhes vagyok reggel, akkor zabpehely vízzel készítve, és csak fahéjat teszek rá meg almát, esetleg málnát. És persze sok gyümölcsöt, legalábbis megpróbálok minden nap.

2020. júl. 27. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyjából bármi ami húsos kaja volt eddig azt letudod cserélni,mondjuk tegnap én bolognait csináltam hús helyett lencsével,de csicseriborsóval is nagyon finom.

Fasírtokat is tudsz csinálni éa úgy ízesíted ahogy akarod,zabból is csinálgatod és még tojás se kell hozzá.

Főzeléket is bármiből lehet csinálni,rakott tészta,rakott zöldségek millió variáció.

2020. aug. 4. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!