3/5 anonim válasza:
A szervezetem nem tudja lebontani a szénhidrátokat, így csökkentenem kellett a bevitelt. Nem folytatok teljes paleót, mert egyszer-egyszer eszem sajtot vagy tejet/tejfölt, de alapból elég sok paleo ételt fogyasztok ezért.
5/5 anonim válasza:
Egészség miatt csináltam. Aztán ráébredtem hogy fenébe is, mindenki meghal így valami új ideológiát kell teremtenem mögé, most azon kísérletezem hogy mennyire károsodik az egészségem / mennyire vagyok rosszul ha glutént eszem. Mert hogy egyszerűbb minden finom sz.ar-t megenni az biztos.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!