Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Szerintetek ez oké reggelinek?...

Szerintetek ez oké reggelinek? Kb. mennyi kalória lehet?

Figyelt kérdés
Ma reggelire ettem 2db paleo muffint (máklisztből,tojásból,nyírfacukorból) 1 fél almával, 1 fél körtével, és 1 kisebb szem fügével, valamint ittam hozzá tejeskávét (2 kiskanál kávé, 4 mokkáskanál kókusztejpor, 4 mokkáskanál nyírfacukor) Ez nagyon sok reggelinek? mennyi klória lehetett ez kb? Ha ma ebédre eszek darálthúst padlizsánnal, valamint vacsira 2 tojásból rántottát zöldségekkel, akkor ez jó egy napi menünek, vagy ez így nem jó,ha fogyni szeretnék? 167cm,16/L, 59kg
2014. aug. 26. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezzel az a gond, hogy nincs benne, hány grammok voltak.

A reggelid, a kávé nélkül kb. 300 kalória volt, ami elfogadható egy 1200-as kalóriás étrendben.

Viszont a maradék kajád nagyon kevés, ha 1-1 adagot eszel belőle.

Egyébként 16 évesen, 167 centivel ÉS 59 kg-mal nem valószínű, hogy fogynod kéne. A szervezeted még fejlődik, és ez a súly is teljesen normális.

52-66-ig teljesen optimális a súlyod, és az ideális, optimális testsúlyod, ez 59 kg.

Szóval:

NE AKARJ FOGYNI!

De ha mégis nekiállnál, használd ezt:

www.kaloriabazis.hu

2014. aug. 26. 09:16
 2/5 A kérdező kommentje:
62-ről indultam, és még 50-ig szeretnék lemenni. :) Ez a mai reggeli egy kis gyengeség volt :/ nem nagyon eszek gyümölcsöt, meg paleo sütiket, csak tegnap csinált anya, és megkívántam reggelire. Egyébként reggel is általába valami fehérjét eszem zöldségekkel.
2014. aug. 26. 09:44
 3/5 anonim válasza:
2014. aug. 26. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt mi meg nem tudjuk mondani, mi a megfelelő súly számodra, úgyhogy ezt hagyom is.

Nekem rendben levőnek tűnik a nap. Nekem kevés lenne (illetve ez az ebéd mennyiségén múlik), de az én vagyok :) Nem lehet vészesen kevés, ha rendes az ebéded s nem pár falat, de túl sok se, az összetétel is változatos... Ha a rántottához evett zöldségek is nyersek, akkor főleg szimpatikus.

2014. aug. 26. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is Kalóriabázis szerint néztem meg, hogy mi lenne neki rendszer szerint az ideális.

Egyébként az 50 kg, a 167 centihez nagyon, nagyon kevés. Már majdnem, hogy kórosan, még akkor is, ha a csontozatod gyenge, és így nem lennél olyan nehéz.

De ahogy gondolod, csak nehogy később problémáid legyenek belőle, főleg úgy, hogy még fejlődik a szervezeted. :/

/Első voltam/

2014. aug. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!