Szerintetek ez oké reggelinek? Kb. mennyi kalória lehet?
Ezzel az a gond, hogy nincs benne, hány grammok voltak.
A reggelid, a kávé nélkül kb. 300 kalória volt, ami elfogadható egy 1200-as kalóriás étrendben.
Viszont a maradék kajád nagyon kevés, ha 1-1 adagot eszel belőle.
Egyébként 16 évesen, 167 centivel ÉS 59 kg-mal nem valószínű, hogy fogynod kéne. A szervezeted még fejlődik, és ez a súly is teljesen normális.
52-66-ig teljesen optimális a súlyod, és az ideális, optimális testsúlyod, ez 59 kg.
Szóval:
NE AKARJ FOGYNI!
De ha mégis nekiállnál, használd ezt:
www.kaloriabazis.hu
Azt mi meg nem tudjuk mondani, mi a megfelelő súly számodra, úgyhogy ezt hagyom is.
Nekem rendben levőnek tűnik a nap. Nekem kevés lenne (illetve ez az ebéd mennyiségén múlik), de az én vagyok :) Nem lehet vészesen kevés, ha rendes az ebéded s nem pár falat, de túl sok se, az összetétel is változatos... Ha a rántottához evett zöldségek is nyersek, akkor főleg szimpatikus.
Én is Kalóriabázis szerint néztem meg, hogy mi lenne neki rendszer szerint az ideális.
Egyébként az 50 kg, a 167 centihez nagyon, nagyon kevés. Már majdnem, hogy kórosan, még akkor is, ha a csontozatod gyenge, és így nem lennél olyan nehéz.
De ahogy gondolod, csak nehogy később problémáid legyenek belőle, főleg úgy, hogy még fejlődik a szervezeted. :/
/Első voltam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!