A paleosok miért felejtik el, hogy az egyes típusú diabosoknak az alacsony vércukorszint nem áll magától helyre?
Hát, én még ilyenről nem hallottam.
Vagyis, ha elég húst és zsírt eszik az ember, akkor átáll a szervezet ketogén üzemmódra és azt alakítja át energiává...az az üzemanyag.
De ha elvileg nulla inzulin termelődik a szervezetedben és te semennyi inzulint sem lősz magadnak, akkor nem tudom.
Szerintem a történet valamelyik része hiányos.
Ismerek inzulinos cukorbeteg embereket, tökéletesen paleoznak, minimális szénhidráttal...de folyamatosan használnak inzulint, csak igazítják a vércukorszintjükhöz.
Ha nem használnának bekómáznának.
Nekem nem kerek a történet. Paleozol és letetted az inzulint. Mindig leesik a vércukorod...mérges vagy a fórumba a hozzászólókra, hogy elvileg hozzászokik a szervezet(mitől szokna hozzá??)...de közben meg véded is a paleot.
Én is paleos vagyok, sosem merném valakinek azt mondani ne lőjön inzulint, mert nem igaz hogy megyógítja az 1-es típusú cukorbetegséget...
Ki védi a paleot? És mégis mi nem kerek?
180 gr szénhidrát mellett is minimális inzulin kellett, paleoban ettem zöldségből-gyümölcsöt 50-60 gr-t egy nap, inzulin nélkül, mégis leesett a cukrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!