Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Fogyaszt? Hatásos? Nem halok...

Fogyaszt? Hatásos? Nem halok éhen tőle?

Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 00:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Csapvíz,csirkemell,zöldség.
2014. júl. 26. 00:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogyaszt, hatásos és nem halsz éhen tőle, ugyanis teletömheted a hasad bátran. Csak az nem mindegy, hogy mivel.
2014. júl. 26. 07:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok edzes, lassan felszivodo szenhidratok es olajos magvak mertekkel, sok-sok zoldseg, tojas, hal, hus, nasinak feherjepor :) En ezt csinalom, fogyok tole es kozel sem vagyok az ehenhalashoz, minden foetkezes alkalmaval teleeszem magam.
2014. júl. 26. 12:47
 4/4 Bivajka válasza:
Mindenképp olvass utána, hogyan működik ez az egész. Mikor a környezetemben rengetegen paleozi kezdtek, én is rengeteget olvastam, és végül Hummel Zoltán blogjában találtam meg a legtöbb hasznos információt. [link] Bár ez nem konkrétan paleo, de nem abban különbözik, hogy mit ehetsz, hanem abban, hogy milyen módon, és mikor. Végül némi mozgás (Fegyencedzés alapoktól indulva) mellett februártól május végéig leadtam 14-15 kilót, de úgy, hogy ténylegesen zsír fogyott rólam. Belenézek zuhanyzás után a tükörbe, és a konditerem reklámok, meg étrendkiegészítők "előtte-utána" fotói jutnak eszembe.
2014. júl. 30. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!