Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleo kenyér Budapesten?

Paleo kenyér Budapesten?

Figyelt kérdés

Tudtok olyan pékséget vagy internetes oldalt ahol kapható paleo kenyér.

Budapesten

2014. máj. 6. 23:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Te nem hallottál a paleóról és az egészséges táplálkozásról, az nem azt jelenti hogy senki nem hallott róla. Ezt ugye el lehet fogadni?

Az hogy kevésbé volt ismert mondjuk Magyarországon, az egy dolog. De ugye ébredés van, az emberek kezdik lerázni magukról például a betegségipar, gyógyszeripar és a kamu orvoslás láncait. Hát ez is egy kezdő lépés, talán jó lesz valamire. Ehhez kell pl. a paleó.

2014. máj. 10. 10:40
 12/16 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálva tapasztaltam a hozzászólásokat a kérdés alatt, és kiemelném hogy köszönöm azoknak akik segítettek.

Nem érzem hogy fogynom kellene a 50 kilómmal , nincsenek súlyproblémáim.

Az elmúlt időszakban nem volt minden rendben.

Orvostól , orvosra jártam, ultrahang , tükrözés stb,

Mondták hogy Laktóz és Glutén mentes étkezés.

Röviden ennyi.

Mivel elég rég óta nem ettem

kenyeret, és megkívántam.

Kimertem írni egy kérdést, nem írtam körül hogy ez és ez mentes bla bla bla.

Tudtam hogy a Paleoban sem fogyasztanak , gabonaféléket és tejtermékeket.

Szóval ezért írtam ki ilyen formában a kérdést.

Még egyszer köszönöm, és remélem jó volt itt Norbit és az őskort, a helyben elejtett vadat, megemlíteni.

Azt gondolom ha valaki paleos akar lenni , legyen szíve joga és onnantól mindenki megtarthatja a véleményét.

NEM VAGYOK PALEOS.

köszönöm

2014. máj. 11. 09:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Én láttam a Lipóti pékségben, az meg sok helyen van.

250 g (4 vékony szelet) 850 Ft volt.

2014. máj. 12. 11:31
 14/16 anonim ***** válasza:
ui: ha a kenyér mellett látsz cseresznyés kosárkát a Lipótiban (az is paleó), mindenképpen vegyél, isteni volt, pedig én se vagyok paleós, csak jól nézett ki, és megkívántam. 450 Ft volt, és elég nagy. Nincs benne liszt és tej.
2014. máj. 12. 11:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó drága...
2014. máj. 12. 11:34
 16/16 anonim válasza:
Pesten a Baross utcai cukit ajánlom, nekem megvan a receptjük, és magam szoktam megsütni. Finom, és sütéssel együtt megvan egy óra alatt. :)
2014. júl. 26. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!