Hogyan paleózzak epeműtöttként?
Sok helyen olvastam, hogy milyen egészséges, blablabla.. Én vérnyomáscsökkentőt szedek, allergiás, ekcémás vagyok, hátha segítene.
Viszont februárban műtöttek, az egész hólyagom tele volt kövekkel. Azóta 1 falat rántott hústól hasmenésem van, egyszer pedig be is görcsöltem 2 szelet karaj-szalámitól (nem tudom, hogy hívják, nem is szeretem).
Tudtommal paleóban szinte semmi ch, csak gyümölcsökből, na de eddig a banántól, szőlőtől nem volt epegörcsöm...
Zöldségekért nem vagyok oda nagyon, de imádom a gombát. Meg zöldségek közül a brokkolit, karfiolt.
Paprikát, paradicsomot és hasonló "alap" zöldségeket gyűlölöm.
Mit tegyek?
Nem tudom, egy epeműtöttnek pontosan hogyan kell ennie, de a paleo nagyon tág étrend. Nem muszáj zsírosan enned, akkor viszont valószínűleg emelni kell a fehérjét... Ha a szénhidrátból nem akarsz sokat bevinni, de azt is lehet.
Bármelyik makrotápanyagra lehet alapozni a paleóban. A szénhidrát valószínűleg úgysem lesz nagyon alacsony, túl sok mindenben van, nálam főleg a zöldségek adnak rengeteget. Elvégre abból sokszor mennyiséget eszik az ember, ami sok szénhidrátot jelent.
Nem jarok orvoshoz... Amikor utoljara voltam orvosnal, akkor mento vitt be a surgossegire ... es fel nap mulva mar mutottek..
Csak akkor megyek orvoshoz, ha nagy baj van..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!