Láttátok, olvastátok? Mit szóltok hozzá?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__szenhidratszegeny-..
A 9-es válaszadó szerintem fantasztikus köret-ötleket adott, aki nem olvasta, és akit érdekel, gondoltam ide rakom. Nekem legalábbis tetszik! Szerintetek is jó lehet? Még nem próbáltam!
Jé, én is így szoktam :D
most kicsit lelombozódtam, hogy nem egyedi az ötletem, de mindegy, legalább másnak is az eszébe jutott :)
van egy módszerem azoknak, akik nem tudják elhagyni a kenyeret: egy paprikát hosszában félbe kell vágni és abba pakolni bele amit egy szendvicsbe raknál(husi, zöldség..) :)
Köszi 2-es! Az is jó!
Amikor még a karaláb volt a primőr, azt szeltem fel, és arra pakoltam a szendvich-alapanyagot. De amióta már öreg a karaláb, ezt nem teszem. Jó a paprika, majd kipróbálom!
Ja, én a cukkiniset szoktam, amúgy jók nagyon! Köszi!
Bár a paprikát nem ajánlják, de én is szoktam ilyen kenyér-hasábnak használni.
Szóval egy kicsit "csavartam" a dolgon.
A karfiolt apróra daraboltam, ahogy a linkben írta valaki. Apróra vágott vöröshagymát+petrezselymet dinszteltem, a feldarabolt karfiolt beleforgattam, sóval, borssal pici vízzel födő megpároltam, majd visszasütöttem zsírjára.
No ez a "rizs" gyönyörű pergős lett, nekem nagyon bejött a tojás-pörkölt mellé! Szerintem még lehet rajta variálni, aki akarja gombával, borsóval, hasonlókkal megdobni. Valóban olyan, mintha rizst ettem volna.
Aki gondolja, nyugodtan próbálja ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!