Mogyi féle sós, pörkölt mandulát lehet enni?
Pálma vagy napraforgó olaj lehet benne.
Alapvetően lehet enni. Aki nagyon szigorú az a bizonytalan növényi olaj miatt nem eszi, attól függ te mennyire veszed szigorúan, fogyás vagy egészségmegőrzés miatt figyelsz az étkezésedre.. Én megenném, de lehet hogy én túl laza vagyok.
Köszi a választ!
Igen, legközelebb azért erre jobban fogok figyelni. :)
Sóhisztériát magam nem találtam sosem érthetőnek. Arra gondoltam lehetne még írni az otthon pörkölt mandulát. Ugye beáztatva (leázik a barna héj + kiáznak fitátok belőle ami az olajos magvak problémáját okozná, így jobbak) aztán sütőben pirítani, sós vízzel meglocsolva vagy csak megszórva, vagy természetesen sózás nélkül.
De nem tudunk, ha a vesénk rengeteg sót kiválaszt, aztán energiaigényes folyamattal visszaszívja a szűrletből mert fontos hogy minél kevesebb sót veszítsünk, akkor hogy lehet probléma a sófogyasztással.
Ismereteim szerint bizonyos típusú emberekre jellemző a sóérzékenység, akik veséje takarékosabb. Másoknak viszont a só alapvetően még hiányzik is, mert erősen terjed a sószegény táplálkozás (nátriumszegény táplálkozás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!