Nagy baj, ha fogyókúra alatt néha-néha eleresztem magam, és beeszek szalonnából, kolbászból meg ehhez hasonló húsos fonomságokból?
Általában ügyelek arra, hogy meglegyen a napi kalóriadeficit, de tegnap és ma sajnos jól bezabáltam szalonnából és disznó húsból...
Szerintetek most megálítottam a fogyásom?
-5 kg-mnál tartok.
Nem értelek, én MINDEN fogyókúrázónak ajánlom a szalonna, kolbász (zsíros - húsos ételek) fogyasztását.
Miért lenne problémás? Zsírfogyasztással nehezebb tartani a deficitet, hát ez van. Viszont hasznos tápanyag. Szerencsére a fogyásnál nem sokat számít hogy éppen deficitben vagy-e ha szalonnát és kolbászt eszel mert akkor viszonylag alacsony marad az inzulinszinted.
Köszönöm szépen.
Csak picit megijedtem, mert az oldalon, a fogyókúrás kérdéseknél mindig azt olvasom, hogy a fogyásnál a legfontosabb dolog létrehozni a kalóriadeficitet.
Én rendszeresen bezabálok szalonnából, kolbászból és ráadásul általában vacsorára este 9-10 óra környékén!
Tavaly szeptember óta 23 kilót fogytam!
Szerinted megáll a fogyásod? ;)
ONLS
5-ös. Többnyire csal különféle zöldségeket eszem hozzá.
Ha van otthon akkor esetleg valamilyen paleó kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!