Libazsírból és szezámlisztből lehet rántást csinálni leveshez, főzelékhez?
Figyelt kérdés
Nincs pénzem ilyen-olyan olajokra, olíva olajam van itthon, de azt nem szabad hevíteni, ezért gondoltam a zsírra.2013. ápr. 16. 15:23
1/4 anonim válasza:
Miért kell berántani egyáltalán????
2/4 A kérdező kommentje:
A kérdésre szeretnék választ kapni...
2013. ápr. 16. 19:26
3/4 anonim válasza:
#1: Hogy finomabb és tartalmasabb legyen, én se tudnám megenni nélküle...
Kérdező, tudtommal a paleónak semmi baja az állati zsírokkal (annyira nem figyelem ezt a részét, mivel én nem eszem ilyesmit, s nem is akarok mindent betartani), de sok helyen leírják, mit szabad enni és mit nem. Talán majd jön egy hozzáértőbb is. Én szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy OK.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2013. ápr. 17. 08:35
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!