Mit ajánlotok a csülökpörkölt mellé köretnek a krumpli helyett?
Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 16:46
1/12 anonim válasza:
Fott krumpli tokeletes, es egeszseges. Nincsen vele semmi baj.
Ha nagyon nem akarsz azt enni, akkor valamilyen parolt zoldseget, esetleg qunoat, kuszkuszt, barna rizst, arpat vagy valamilyen hasonlot keszitenek.
2/12 anonim válasza:
Rizst. Az minden ilyen szaftos étel mellé elmegy.
Ha ez nem szimpi, valami tésztaféle is szóba jöhet. (Csigatészta pl)
4/12 anonim válasza:
Bulgur, durumtészta, nokedli zabpehely lisztből, csicsókapüré. Nekem anno a zsíros pörköltekhez ezek váltak be.
6/12 qkker1 válasza:
Bulgur, jó szaftos pöri mellé tökéletes.
7/12 anonim válasza:
Szaftos dolgok mellé bulgurt szoktam. Sok vizet felszín így engem könnyebben jóllakat és nem is olyan száraz érzetű mint pl a rizs
8/12 qkker1 válasza:
Bulgurt vagy rizst bele is főzheted.
9/12 anonim válasza:
Én pörköltek mellé is mindig salátát szoktam enni. Jégsaláta, káposztasaláta, rukkola, valami finom öntettel.
10/12 anonim válasza:
Inkább mit ajánlok krumpli mellé csülök helyett.
Sorry, csupán nem szeretem.
Anyósom apósomnak pékné módra csinálja és az mellé petrezselymes bulgurt ad neki. Régen rizzsel csinálta.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!