Gabonák helyett (mármint belőlük pékáru, tészta, rizs) a sárgarépán kívül még mi az, ami jó de mégis alacsony szénhidrátforrás és jól illik húsokhoz, tojáshoz, túróhoz?
Figyelt kérdés
Zeller, karalábé, borsó vagy zöldbab jó lehet nyersen vagy párolva? Persze mellettük ennék sok más zöldséget is, csak azokban alig van szénhidrát, eleget meg nem tudok megenni belőlük.2019. júl. 18. 22:43
1/4 anonim válasza:
Gomba. Múltkor csináltam pirított gombát, nagyon finom volt! Csirke husival meg egy kis saláta levéllel ettünk. :)
2/4 anonim válasza:
Húsokhoz, tojáshoz- vöröshagyma, paradicsom, cukkini, uborka, kaliforniai paprika, padlizsán, karfiol, sok sok zöldség van, persze függ attól, mit szeretsz:)
3/4 anonim válasza:
Bármilyen zöldség vagy gyümölcs.
Egyet sem ismersz a sárgarépán kívül?
4/4 anonim válasza:
Túrót keverheted gyümölccsel is, eper, málna, piszke, szeder, cseresznye, amit épp kapz szezonálisan.
Zeller szár nagyon jó magában.
Dinnye nagyon király, szinte csak víz.
Spenót fokhagymával, vízben párolva. 👍👍👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!