Én nem kötekedtem. Csak logikátlan megkérdezni valamit, amivel tisztában van ő is. Vagy önbizalom növelés vagy dicsekvés. Passz.
Nekem is hasonló az alakom, szóval irigy nem vagyok nyugi. De ha sokan dicsérik őt akkor hogy lehet megkérdezni hogy sok-e a 49 kg a magasságához?
Amúgy nem kell védened szerintem. Meg tudja magát védeni ha szükséges. Nekem pedig nem volt célom a provokálás, csak egy egyszerű kérdést tettem fel, amire támadva reagált, hiszen nem tudott máshogy :)
Vékony testalkatod van azt tuti, de az is hogy nincs rajtad egy deka izom sem.
A kilók egyáltalán nem számítanak, kérdezz meg egyszer egy csinos, izmos, sportos nőt hogy hány kg, meg fogsz lepődni.
Szokj hozzá, hogy a ffi-ak egy része 30 kg-sen is meg 90 kg-sen is azt mondaná, hogy "becépvagy".
Egyébként 163/49 nőként még épp' ok, de ne nagyon fogyj. Jah és jótanács: sportolj :) az előttem szólóknak igaza van abban, hogy nem mindegy az "összetétel" sem, izomból vagy laza kötőszövetből, netán zsírszövetből áll össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!