Mit nézzek? Mit kerüljek?
5-6kg felesleg van rajtam ami zavar . Gyorsan fogyok, de sajnos nem tudom megtartani a sulyom. Most szeretnek kicsit tudatosabban hozzáállni a fogyókúrához. Leginkább a nasi ami gondot okoz. A családban mindenki vékony, pedig állandóan eszik mindenki csak hogy rajtam meglátszik..... Mi az amit rágcsalhatnek? Kalóriát akarok számolni, de nem tudom hogy melyiket kell néznem a kJ vagy kcal? A szénhidrátokat kerüljem és meg mit ? Hányszor kellene ennem egy nap? 2x szoktam enni , meg kb 2x nasizok ( rudi,keksz,joghurt,fagyi tehát nem tábla csokik meg zacskó cukorka )
Sportolni nem sportolok és munkától függően mozgok. Ha nem dolgozok mindenhova sétálok ez ilyenkor kb 6-7km séta . A munkám miatt sokszor este 10kor vacsorázom mert akkor erek haza de olyankor farkas éhes vagyok és falok mindent. Mit egyek ami könnyebb vacsorára és jól lakok ? Köszi a válaszokat előre
A kcal kell nézni.A szénhidráton kivül kerüld a zsirokat.Egyél többször de keveset,kerüld a nasit.A séta az jó,de este 10-kor az evést ha lehet hagyd ki.Prúbáld meg,csak gyümölcsöt enni.Szóval este 6 után ne egyél.
Sok sikert!
#1 ekkora butaságot is régen olvastam. Minek ad olyan ember tanàcsot, akinek fingja sincs semmiről?!
A gyümölcsöt pont, hogy kerülni kell a cukortartalma miatt. Este 6 után nyugodtan ehetsz. Viszont döntsd el, hogy vagy nasizol, vagy lefogysz. A kettő együtt nem fog menni. Jó lenne 3-4 étkezést beiktatni naponta. Nem kell kerülni sem a szénhidrátot, sem a zsírt. Mindegyiknek szüksége van a szervezetnek.
a második jól írja.
A gyümölcsben sok a cukor, este nem ajánlott enni, mint ahogy este 10kor sem jó vacsizni. semmiféle nasit nem kellene enned,amíg leadod az 5-6kilót, utána pedig módjával, heti 1-2x,kis mennyiségben,
YAZIO appot szedtem le én is, hogy tudjam, kb mennyi kalóriát eszek meg egy nap.
Ha nagyon nasizni akarsz délután, szeletelj fel almát+diák csemege(mazsola nélkül, rettentően sok benne a kalória), ez laktató.
Az esti vacsorát nem tudnád előre hozni? ehetnél esetleg teljeskiőrléső kenyérből pírítóst, túókrémmel, zöldséggel. Sajtot kerüld.
AMúgy, én reggelre zabkását eszek, és mivel édes, így eltelít egész napra, nem akarok utána édeset enni, pedig hidd el, én az a 10p alatt egy táblacsokit megeszek típus vagyok:D
Képzeld el,hogy van fogalmam,mert én nem kevesebb mint 30 kilótól kellett megszabaduljak,és gyümölcsöt ettem ha este nagyon éhes voltam.Nem minden gyümölcsnek magas a cukortartalma,nagy IQ bajnok!
És abból a 30 kilóból mennyi volt az izom amit vesztettél? Mi az, hogy 6 után nem eszünk? Ezt honnan vetted?
ez a hat óra után nem evés egy urbán legenda:DD
de azért valljuk be, 10kor vacsorázni sem jó
Mivel hetente 2-szer edzettem ezért nem sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!