Milyen a hajdina kása?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szerintem finom :)
Ha nem izlesitőzöd be akkor tejjel is lehet enni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Én hajdinát nagyon szeretem köretnek, ezért megkóstoltam a hajdinapehelyből készített hajdinakását. Nekem nem ízlett. Megettem, de nem fogok ilyet főzni többet. Pedig tényleg, a rendes, szemes hajdinát nagyon szeretem.
Nem tudsz valakitől kérni egy főzésre valót? Én egy barátnőmtől kértem 3-4 kanál pelyhet kóstolásra, hogy ne kelljen megvenni egy egész zacskóval (és milyen jó is volt így...)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én nem szeretem a hajdina jellegzetes ízét, áztatva szörnyű, viszont a hajdinaliszt teljesen OK volt.
Nekem sem a zab, sem a hajdina nem igazán jó, ezért eszem fehérjedús, zsíros cuccokat és zöldségeket. Már amikor, persze, azért a gabonák is fel tudják dobni az étkezést, én pl. rántottába dobálom őket.
Ha már gabona, én a rizst (jól ízesítve, mert alapból elég enyhe) s a kölest preferálom, bár azt sem enném azért minden héten. A zabkását pont nem szeretem. Egyébként olajos magvakból is készíthető kásaféle, azok szuperek tudnak lenni, csak a krémes finom kesu nekem drága.
Vegán oldalakon millióféle kásával találkoztam már, ízvariációk is vannak számosan, báőr a zömük nekem nem jó, mert nem szeretem a gyümölcsös kásákat. De ha te igen, rengeteg lehetőséged van. A párom a banános-kakaós-mazsolás kását preferálja, de a heti 2-3 zabkásája kókuszos-almás (néha meggyes)-mazsolás. Én szinte csak csokisan-kókuszosan tudom megenni a gabonakásákat, de mákkal is feldobtam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!