Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen a hajdina kása?

Milyen a hajdina kása?

Figyelt kérdés
A zabkásánál kevesebb a klaóriatartalma elvileg 340 körül és a zabot már unom ezért szeretném kipróbálni. Ti hogy szoktátok elkészíteni a hajdina kását? Melyik a finombb/jobb/egészségesebb reggeli a zab vagy hajdina kása?
2018. okt. 21. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy ettél e már hajdinát. én egyszer csináltam, büdös is volt nagyon ahogy főtt, ráadásul az íze is förtelmes volt. de ez csak az én véleményem. kását nem ettem még belőle, de nem is fogok.
2018. okt. 21. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem finom :)

Ha nem izlesitőzöd be akkor tejjel is lehet enni.

2018. okt. 21. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Én hajdinát nagyon szeretem köretnek, ezért megkóstoltam a hajdinapehelyből készített hajdinakását. Nekem nem ízlett. Megettem, de nem fogok ilyet főzni többet. Pedig tényleg, a rendes, szemes hajdinát nagyon szeretem.

Nem tudsz valakitől kérni egy főzésre valót? Én egy barátnőmtől kértem 3-4 kanál pelyhet kóstolásra, hogy ne kelljen megvenni egy egész zacskóval (és milyen jó is volt így...)

2018. okt. 21. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyedi ize van, ezt vedd ahogy szeretnéd.
2018. okt. 21. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én speciel csak rakott ételben szeretem, és tényleg büdös... Zabkása ízesíthető, pl lekvárral vagy reszelt almával (főzés nélkül is, beáztatva éjszakára), csinálhatsz zabpalacsintát is. Vagy zabkorpából kását.
2018. okt. 21. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

Én nem szeretem a hajdina jellegzetes ízét, áztatva szörnyű, viszont a hajdinaliszt teljesen OK volt.


Nekem sem a zab, sem a hajdina nem igazán jó, ezért eszem fehérjedús, zsíros cuccokat és zöldségeket. Már amikor, persze, azért a gabonák is fel tudják dobni az étkezést, én pl. rántottába dobálom őket.


Ha már gabona, én a rizst (jól ízesítve, mert alapból elég enyhe) s a kölest preferálom, bár azt sem enném azért minden héten. A zabkását pont nem szeretem. Egyébként olajos magvakból is készíthető kásaféle, azok szuperek tudnak lenni, csak a krémes finom kesu nekem drága.

Vegán oldalakon millióféle kásával találkoztam már, ízvariációk is vannak számosan, báőr a zömük nekem nem jó, mert nem szeretem a gyümölcsös kásákat. De ha te igen, rengeteg lehetőséged van. A párom a banános-kakaós-mazsolás kását preferálja, de a heti 2-3 zabkásája kókuszos-almás (néha meggyes)-mazsolás. Én szinte csak csokisan-kókuszosan tudom megenni a gabonakásákat, de mákkal is feldobtam már.

2018. okt. 23. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!