Mondanàtok véleményt a mai napra?
Reggeli: 2 szelet toast kenyér 2 kis tojással, 1 paprikával, 1 kappucsínóval
Ebéd: 1 kis tenyérnyi natúr csirkemell,kb 200 g rizibizivel, salàtával, és két kis szelet zserbó
Vacsora: 150 g natúr joghurt 15 g zabpehellyel, pàr szem szőlővel
Làny vagyok, irodai munkát végzek, sétàltam 1 órát, aerobikoztam fél óràt.
Kb 10-12 kg felesleg van rajtam.
A zserbót inkább hanyagold, és egéyl több fehérjét. Vacsorára a joghurt mellé mehetett volna túró.
A zabpelyhet inkább reggelire edd, ne estére. Este inkább lassú felszívódású fehérjét egyél (ezért mondtam a túrót, de mehet a sajt, jó minőségű felvágott is, csirkemell).
Kevésnek tűnik a fehérje mozgást is normálisan tartalmazó fogyáshoz, bár lövésem sincs, a csirkemelled nyersen hány gramm.
Ennyi ételnél kissé merész a gabona és cukor viszonylag jelentős aránya, én sokkal több zöldséget s egyéb értelmes ételt ennék. Jó dolog a zserbó (a cukrot leszámítva, ami engem illet), de az inkább egy olyan étrendbe illene igazán, ami már kellően tele van pakolva fehérjével, zöldséggel, miegymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!