Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha reggelire megeszek 3...

1Roberto1 kérdése:

Ha reggelire megeszek 3 tojást pici olajjal fél zsömlét vajjal és 2 kis kanál cukor kávé tej az hizlal?

Figyelt kérdés
zsir fogyás,

2018. aug. 25. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha megírod, hoyg mennyi a napi kalóriakereted és a nap folyamán még mit és mennyit eszel, akkkor lehet válaszolni.

Olyan étel ugyanis nincs, ami "hízlal", csak a kalóriatöbblet az, amitöl hízol!

Emellett ez egy normál reggeli, nem értem, miért lenne ez szerinted problémás?

2018. aug. 25. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen,hízlal.
2018. aug. 25. 11:06
 3/8 anonim válasza:
Ha egész nap nem eszel mást akkor nem :)Számold ki a kalóriáját .
2018. aug. 25. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez kb. 500 kalória. Csak az enyémhez tudom viszonyítani, az 1200 kcal/nap. Tehát nekem sok lenne csupán reggelire. Rólad, viszont nem tudunk semmilyen adatot. Nemed, súlyod, magasságod, fizikai aktivitásod, célod (fogyni, súlyt tartani, vagy hízni szeretnél)?
2018. aug. 25. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak a kalóriatöbblet hizlal. Ha a fenti mennyiség négyszeresét ennéd reggelire, még abból sem lehetne megmondani, hogy fogysz-e.
2018. aug. 25. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Ez a reggeli úgy szar, ahogy van. Ne olajat egyél, hanem állati zsiradékot, hagyd a szénhidrátot másnak, a cukrot eleve száműzd, mint ahogy a tejet is, és az immunrendszert blokkoló kávét is.
2018. aug. 26. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:

"immunrendszert blokkoló kávé" ha-ha-ha-ha-ha XD

Nincs a kávéval semmi baj, az egyik legjobb antioxidiáns, és épphogy jót tesz az immunrendszernek. A cukrot én viszont kihagynám belőle, bár én sem mennék a falnak 7 g cukortól (kb. 30 kcal), szóval ha neked belefér, akkor idd úgy.

Ahogy írták, ezt így nehéz megmondani, hogy ettől fogsz-e hízni vagy sem. Ha egész nap csak ennyit eszel, akkor még fogyni is fogsz, ha annyit eszel mellé, amennyire szükséges van, súlyt fogsz tartani, ha meg többet, hízol.

2018. aug. 26. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Tojás, olaj, tej, kávé oké.

Zsömle, vaj, cukor nem oké, ha lehet az életedből is száműzd.

Zsömle helyett zöldséget, savanyúságot egyél.

2018. aug. 26. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!