Az almaecet hatásos? Nem csodaszerként.
És kb kipróbáltam mindent. Az almaecetet is.. igen van jótékony hatása, de én nem bírtam meginni.
Viszont a szódabikarbóna nekem bevált.
Én rendszeresen iszom, és bírom az ízét, igaz, alaposan felhígítva fogyasztom, almaecet-fröccs formájában.
Nem tudom, mit kéne észrevennem, hogy változott, de ha csak önmagában az almaecetet használtam volna, azzal nem jutottam volna előre fogyás terén. A kalóriaszámolás nagyobb segítség volt, és most kezdtem el kocogni is, az is jót tesz.
Az almaecet nálam inkább csak megszokás, általában délelőtt, a munkahelyen iszom. Otthon reggelizek, de 9 órára (nálam ekkor van a tízórai) átalában ugyanúgy megjön az étvágyam.
Az az érdekes, hogy az állatoknál almaecetet ponthogy a hízáshoz használják (pl csirkéknél). Egy kis almaecetet tesznek a vizükbe, attól éhesebbek lesznek,többet esznek, ergo gyorsabban híznak.
Én ezek után nem hiszek abban hogy fogyasztana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!