Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az almaecet hatásos? Nem...

Az almaecet hatásos? Nem csodaszerként.

Figyelt kérdés
Szóval sokan mondják hogy szar meg semmit nem ér de mégis találok olyanokat akik elmondják hogy segíti az emésztést és étvágycsökkentő hatása van. Nem hiszek a csodaszerekben de nem hiszem hogy mindennel ennyire szkeptikusnak kell lenni. Van olyan akinek bevált? A környezetemben sokan állítják hogy beválik gondoltam megkérdezem itt. De mondjuk jobb lenne ha az olyanok akik csak annyit akarnak hozzáfűzni hogy hülye vagyok azok nem mondanának semmit. Tapasztalatokat kérek hátha valakinek bevált. Köszönöm. (Diéta mellett persze és tudom akkor tökmindegy de hátha segít)
2018. aug. 2. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:

És kb kipróbáltam mindent. Az almaecetet is.. igen van jótékony hatása, de én nem bírtam meginni.

Viszont a szódabikarbóna nekem bevált.

2018. aug. 2. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen iszom, és bírom az ízét, igaz, alaposan felhígítva fogyasztom, almaecet-fröccs formájában.

Nem tudom, mit kéne észrevennem, hogy változott, de ha csak önmagában az almaecetet használtam volna, azzal nem jutottam volna előre fogyás terén. A kalóriaszámolás nagyobb segítség volt, és most kezdtem el kocogni is, az is jót tesz.

Az almaecet nálam inkább csak megszokás, általában délelőtt, a munkahelyen iszom. Otthon reggelizek, de 9 órára (nálam ekkor van a tízórai) átalában ugyanúgy megjön az étvágyam.

2018. aug. 3. 08:03
 3/5 A kérdező kommentje:
értem hát kipróbálom hogy megbírom e inni először aztán meglátjuk hogy hogy alakulnak a dolgok :D
2018. aug. 3. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Az az érdekes, hogy az állatoknál almaecetet ponthogy a hízáshoz használják (pl csirkéknél). Egy kis almaecetet tesznek a vizükbe, attól éhesebbek lesznek,többet esznek, ergo gyorsabban híznak.

Én ezek után nem hiszek abban hogy fogyasztana.

2018. aug. 3. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:
#4. Ez érdekes, mert én meg nem vagyok tőle éhesebb. De gonoldom, mindenkinél más a hatása.
2018. aug. 3. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!