Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen vizet igyak ami finom is?

Milyen vizet igyak ami finom is?

Figyelt kérdés
Ízesítettre gondoltam pl. Cba citrom stb. Melyik finom és diétás?
2018. jan. 9. 19:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sima víz. De komolyan. Ez a legegészségesebb és a "legdiétásabb" :) Egy ideig én se szerettem, de most már kb csak azt iszom, és a kólákról meg ilyenekről is úm leszoktam
2018. jan. 9. 20:02
 2/15 anonim ***** válasza:
A vízszínű ízesített vizek tényleg vizek, csak nem olyan vízízűek, vagyis mindegyik diétás, nincs bennük cukor. Próbálgasd őket, majd meglátod, hogy melyik ízlik. Szerintem érdemes váltogatni, hogy milyen ízűt iszol, hogy ne und meg.
2018. jan. 9. 20:15
 3/15 anonim válasza:
Szerintem a legjobb a pennys AQUARIUS ízek:Alma, Málna, Citrom, Bodza, Citrom-Lime, Eper
2018. jan. 9. 20:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mind egyforma, úgyhogy ahol vagyok épp, ott veszek. Legtöbbször citromosat, de amikor kezd unalmas lenni, akkor valami mást. Mostanában leginkább a körtés (lidl) jön be, mert ahhoz ritkábban jutok hozzá.
2018. jan. 9. 20:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát izé, biztos én vagyok rosszul kódolva, de sosem értettem ezeknek az értelmét. Na meg a szénsavmentes ásványvizet sem.

Csapi vízre esküszöm, eredeti falmellékire. A legfinomabb, legdiétásabb, és legolcsóbb egyben.

2018. jan. 9. 20:29
 6/15 anonim ***** válasza:
Kezdj el inni csapvizet ha nem is ízlik szép lassan megszokod és rájössz hogy a legjobb szomjoltó és ráadásul legolcsóbb illetve garantáltan legegészségesebb is, kell ennél jobb?
2018. jan. 9. 20:35
 7/15 anonim ***** válasza:
48%

5-6

Na azért ez nem mindig igaz. Mifelénk olyan klóros a víz hogy ihatatlan. Mikor mosok sokszor hippószagú a kimosott ruha holott semmi ilyet nem teszek hozzà. Ha a fürdővizet engedem akkor olyan mintha domestossal takarítana valaki olyan szag van a fürdőben. Szóval nem mindenhol oké a csapvíz sem.

2018. jan. 9. 20:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Ami babáknak van víz szentkirályi baba az finom ízesítés nélküli de az tényleg finom :)
2018. jan. 9. 21:22
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a Vöslauer a legjobb.
2018. jan. 9. 21:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy ízesítetlen víz finom, amikor az a dolga, hogy íztelen legyen?
2018. jan. 9. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!