Kb 3000 kcalt bevágtam ma. Borzalmasan erzem magam. átlagban 1200 korul eszek. Ez nayon tönkreteszi a diétamat? Nagyon késlelteti?
"Borzalmas vagy. Hogy tehetted meg ezt a vétket?
Büntetésként fuss annyit, hogy elégess 1800 kalóriát. :D:D"
Jól esett? Ha igen, akkor egészségedre.
Nem lehet, hogy túl kevés az az 1200, ezért kajáltál be ennyire?
Egyébként egy nap annyira nem számít.
Nincs ezzel semmi baj alkalmilag, amennyiben nem érzed rosszul magad fizikailag. Mert az erős túlevés azért sokk a testnek s nem egészséges.
Nekem 1200 kcalok után egészen természetes lenne, bár nekem jó az étrendem és 2000 kcalt szoktam enni 2 db 1200-as nap után, de ha muszáj lenne egy hétig ilyen picit ennem, tuti menne sokkal több is. Valamikor enni kell rendesen... De lehet, hogy te sokkal kisebb kalóriaigényű vagy s az 1200 remek számodra, s ennyi evés mentális probléma volt. De ha éhes voltál vagy csak kell néha egy kis lazább nap s nem elszabadult a pokol, csak eme egyetlen napon rendesen ettél, az OK.
Hogy mit csinál a diétáddal, az nem tudható, hisz lövésünk sincs a kalóriaigényedről.
Ha az 2800, akkor ma nem fogytál, sőt híztál pár grammot, ha jól hasznosult az étel, de máskor koplalsz, ami nagyobb baj.
Ha az 2000, akkor az 3 nap stagnálás, kiejtett magával együtt 2 másik napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!