Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy lesz jobb a közérzetem?...

Hogy lesz jobb a közérzetem? Nem értem.

Figyelt kérdés

Régen egészségtelenül ettem és nyilván híztam. Közérzet rosz. Aztán egészségesen ettem és sportoltam is mellette nyilván lefogytam és közérzetem ugyanolyan rossz.

rosszul eszek nyilván még rosszabb. Hogy lesz ez jó? 17/l

2017. nov. 3. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Engedd ki sporttal a felesleges feszültséged és így a szorongásod is el fog majd múlni!
2017. nov. 3. 18:51
 2/6 A kérdező kommentje:
De kiengedem heti 3-szor futok 55 percet de már ezt is unom. Mit tudnék tenni?
2017. nov. 3. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Testi közérzeted vagy lelki? A megfelelő étrend és mozgás sem gyógyír mindenre.
2017. nov. 3. 19:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindkettő...
2017. nov. 3. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem az segített, hogy intervallum edzéseket kezdtem csinálni, amik az elején (na jó, később is:) nagyon brutálul megdolgoztatják a testet, kegyetlen izomlázat okoznak, és ráébresztenek hogy mennyire nem vagy kondiban, DE néhány alkalom után elkezded érezni hogy jobban mennek az egyes gyakorlatok, ami baromi jó érzéssel tölt el. A fizikum mellett pedig a külalakod is elkezd javulni, pár hét után látványos a változás. Nekem kvázi értelmet adott az életemnek, mert őszintén szólva, teljesen céltalanul éltem egyik napról a másikra, nem nagyon éreztem hogy bármit is elértem volna érdemben, bármit hozzátettem volna az életemhez, az egészségemhez, és bár vannak napok amikor nagyon nehéz végigcsinálnom az edzést, nem adom fel, mert olyan kitartó mint most vagyok, sose voltam még, és példát akarok mutatni saját magamnak.

Szóval az én tanácsom, hogy változtass a napirendeden, kezdj el másfajta mozgást csinálni, amiben örömödet leled, és ha elkezded érezni/látni a változást, nem lesz rossz a közérzeted (legalábbis ezzel kapcsolatban biztosan).

2017. nov. 3. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Testi miatt vizsgáltasd ki magad, mint korábban írtam, nem fogsz csak az életmódváltástól meggyógyulni; ill. lehet, hogy számodra más az egészséges táplálkozás, mint hiszed.

Lelki miatt keress fel egy pszichológust, a jó étrend és mozgás ezen is csak bizonyos keretek között képes javítani, komolyabb problémákhoz segítség kell.

2017. nov. 4. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!