Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel igy heti nulla egyesz...

Ezzel igy heti nulla egyesz hany kg menne le?

Figyelt kérdés
A szervezetem naponta 1537 kaloriat eget el elmeletileg. Én pedig olyan 1200-1300 kcal mennyiségű ételt eszek, éhezés nélkül (engem nagyon meglepett, hogy csak ennyi, mert sokkal tobbre szamitottam az altalam elfogyasztott etel mennyisege alapjan). Emellet naponta az edzőteremben olyan 400-600 kaloriat elegetek. Ez ugy kb heti -0,? hany kg lehet?

2017. aug. 11. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Sok mindentől függ de ha minden ugy van ahogy írod heti 1,5-2 kg lemehet
2017. aug. 11. 22:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem hogy minden úgy van és nem rontottam el semmit a számlálással😊
2017. aug. 11. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A számok alapján kb. 80 dkg, a kb. 800 kcal napi deficitnek megfelelően, persze sosem lehet tudni, hogy mennyi kalóriát égetsz el mozgással vagy létezéssel. Majd meglátod.
2017. aug. 11. 22:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2017. aug. 11. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
A kajaadagot hülyeség változtatni. Pláne, hogy alig eszel, a normál mennyiség felét-harmadát. A macskáim egyenként megesznek ennyit.
2017. aug. 12. 01:20
 6/7 anonim ***** válasza:

ne számolgass kalóriát, hanem azt nézd, mit eszel, és máris nem kell ilyeneken agyalnod.

Heti xy kilót felesleges nézned, mert a testsúlyod naponta változik.

Majd 1-2 hónap múlva nézd meg, hány kiló vagy.

1200kcal igencsak éhezés, nem érzetre, hanem a tested számára.

2017. aug. 12. 09:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben akkor megprobalom novelni. Pedig tenyleg nem eszek keveset egy atlag kajam olyan 120g csirke es 50g salata ami azert eleg sok egy14 evesnek. De akkor majd megprobalok salatan kivul mas koretet is enni aminek nagyobb a szenhidrat erteke. Koszonom a segitseget es majd megnezem egy honap mulva a merleget😊
2017. aug. 13. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!