Mennyi kalória van ebben a zacskós levesben?
Figyelt kérdés
Megnéztem a csomagolást, 100 grammban van 106 kalória (gondolom, a tésztával és a porokkal együtt)
Kalóriabázison vezetem a fogyásom, ahol beírtam a leves nevét, és ott azt írja, hogy egy adag (415 gramm) az 440 kalória. Lehetséges? Hiszen arra a 100 grammra, amit a zacskó tartalmaz (azaz 106 kalória) sima vizet öntünk. Akkor most hány kalória lesz, ha a 100 grammos levesre ráöntök 300-400 milliliter vizet? (tudom, hogy a vízben nincs kalória, de össze vagyok zavarodva, és nem akarok kevesebb kalóriát beírni, mint amennyit bevittem, azzal csak becsapnám magamat)
Egyébként a Smack csípős csirke ízesítésű levesről van szó, és tudom, hogy egészségtelen és a tápértéke pedig jelentéktelen, de egyszer-kétszer egy héten úgy gondolom, belefér :)
2017. aug. 11. 11:01
1/2 anonim válasza:
Azt nézd, ami a csomagoláson van! Az lehet trükkös, hogy időnként az elkészített termékre vonatkoztatva adják meg a kalóriát, erre figyelj oda!
2/2 anonim válasza:
Elkészített termékre adják meg rajta az adatokat, szóval a 440kalória a jó érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!