Hogyhogy hízhatunk az alkoholtól?
Olyan italt nézzünk, amiben nincsen cukor vagy más egyéb szémhidrát, és csak az alkoholtartalom adja a kalóriát.
Pl: pálinka,vodka,whisky,gin
Mert ugye a zsírtól,szénhidráttól és fehérjétől hízhatunk/növekedhet a tömegünk.
És az alkoholtól?
Nem az van, hogy az alkohol távozik a szervezetből 24 óra hossza után?
Akkor meg miért tudnánk tőle bármennyi felesleget is felszedni?
Az oké,hogy sok a kalóriatartalma, de távozik a szervezetből, nem épül be és nem rakodik le
Koszi :)
16/f
Az alkohol belép a citrátkörbe, és lebontás közben energiát termel. Nem tud zsírrá alakulni, viszont a mellette feldolgozott, miatta kalóriafölösleggé váló ételek igen.
Szóval ha az alkohol lebontásával párhuzamosan nem dolgozol fel ételt, akkor nem tud hizlalni. Viszont ehhez meg az kéne, hogy ivás előtt és után órákig ne egyél, ami finoman szólva nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!