Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Rendszeresen túllépem a...

Rendszeresen túllépem a zsírbevitelt makróba. A CH viszont elég alacsony szokott lenni. Ennek lehetnek következményei? A zsír valóban nem raktározódik annyira?

Figyelt kérdés
A fehérjebevitelt is túllépem szerencsére. :)
2017. jan. 5. 13:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tök mindegy minek nevezed a műsort ha egy olyan ember beszél benne aki hitelesen végzi a munkáját.
2017. jan. 6. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja és amit írtam fentebb még mindig tartom, ne hallgass gyk-s okoskodókra, hanem ha minimálisat is de tanulj a témában... mivel már eléggé átléptem okoskodóba.
2017. jan. 6. 10:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja, csak nem mind1, hogy lefogysz és soványan leszel beteges, és halsz meg 40-50-60 évesen sok hónap/év szenvedés után... vagy ténylegesen minden tőled telhetőt megteszel megfelelő információk birtoklásáért, lefogysz és 80 évesen álomba szenderülsz...

Nekem legalábbis nem mind1.

2017. jan. 6. 10:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Na végignéztem a femcafe-s linkedet... tehát ha fogyni akarsz, menj orvoshoz, szedj gyógyszert... erről beszél az uriember...

És az utólsó mondatán behaltam...

A szénhidrát káros hatásairól 90 tudományos vizsgálat van, és még mindig nincs áttörés...

Tehát az utolsó mondatával meghazuttolt mindent amit mondott... gratulálok és te meg komolyan veszel ilyen embereket...

2017. jan. 6. 10:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt is mondja, persze finomabban burkoltabban fogalmaz hogy az egész világon 2 olyan szervezet van ami az ő diétáját ajánlja és minden más kardiológus aki a világon van az hülye... :D
2017. jan. 6. 10:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez egy kabaré...

Berki meg ott ül és csinálja a műsort, miközben pontosan tudja, mivel testépítés a hobbija, hogy minden amit mond a fickó bullshit...

2017. jan. 6. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!