1/16 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, de tuti halálos mennyiség. Főleg, ha púpos evőkanállal számolunk.
2/16 A kérdező kommentje:
Vicces😉
2016. máj. 24. 18:01
4/16 A kérdező kommentje:
Koszonom
2016. máj. 24. 18:05
5/16 anonim válasza:
Csak úgy megjegyzem, hogy a Nutella 60%-ka cukor; szóval jobban járnál magas kakaótartalmú csokival például.
6/16 anonim válasza:
Ráadásul a magas kakaótartalmú csokiból kevesebb kell...
Megnéztem, tényleg több, mint a fele cukor, ez brutális. Bár a normál csoki is ilyen, amilyet szintén nem eszem.
7/16 anonim válasza:
Cukor és telített zsír. "Csodás" kombináció...
8/16 anonim válasza:
Kit érdekel, a nutella kva finom, én is zabálom néha 2 pofára. :D Amilyen szigorúan egészségesen kajálok, ez az egyetlen dolog, amiből havonta 1-2x megengedek magamnak egy jó adag mennyiséget. Jól írták amúgy 200-250kcal kb.
9/16 anonim válasza:
9000000000000000000000000000000000000000 kalória! Ez a legundorítóbb, legegészségtelenebb szemét a világon!
(na jó, azzal egyet értek, hogy nagyon finom baxa meg :D )
10/16 anonim válasza:
Egyébként tényleg, ennél szarabb már csak maximum a cukrozott olvasztott disznózsír lehet, de olyat ki eszik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!