Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tescoban kapható teljes...

Tescoban kapható teljes kiörlésű croissant hány kalória?

Figyelt kérdés
Kaloriabazis szerint 185. Valóban ennyi lenne? Töltelèk nèlküli. 75gramm.

2016. máj. 20. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel hasznos tápanyag nincs benne ezért tökmindegy.
2016. máj. 20. 17:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Mièrt ne lenne? De èn nem ezt kèrdeztem... Nèha -nèha amúgy is lehet ijet enni ,főleg,hogy kifejezetten vèkiny vagyok.43kg. De èrdekelne hogy lehetsèges ,hogy 185kcal?
2016. máj. 20. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérlek szemléltesd a tescos croissant hasznos tápanyagtartalmát! Egyébként ha vékony vagy, akkor miért érdekes?
2016. máj. 20. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Szinte mindenben van hasznos tápanyag, még a gumicukorban is, pedig az eléggé rosszul áll...

Régóta nézem, hogy a gyk-n nulla tápanyagtartalmú szemétnek neveznek egy csomó mindent, amit én sem ennék meg, de azért tudom, hogy van benne egy csomó fontos tápanyag, ha nem is a legelőnyösebb összetételű az egész.

Energiát pedig mindenképpen biztosít. Az is kell. Amikor megeszem egy csomó zsírt, azt sem veti fel a tápanyagtartalom, de energiának igen jó. Siralmas, ha valaki csak péksütin él, de csak mert valaki eszik olyat, ehet nagyságrendekkel egészségesebben, mint az átlagember, bár az átlagember igen rosszul eszik.

Amikor valaki mindenféléről letiltja magát, és soha rá se néz többé semmilyen szerinte rossz ételre, az még bizonyos határok között rendben van. De amikor ezt kivetíti mindenki másra s lenézi azt, aki eszik tk croissant-t/húst/sütit a nagyitól/tejet...etc., az már erős.

2016. máj. 20. 18:19
 5/10 A kérdező kommentje:
... Attól mèg,mert vèkony vagyok számolom a kalóriákat. Ezèrt is nem híztam el... Heti 1-2X eszek pèksütit.
2016. máj. 20. 18:26
 6/10 A kérdező kommentje:
De szerintem mèg mindig jobb mint a fehèr kenyèr nem?
2016. máj. 20. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, ha valaki ilyet eszik,akkor miért fontos a kcal-tartalom,főleg, ha ritkán eszi?

Egyébként a teljes kiőrlésűnek nevezett kaják nagy része nem az...

2016. máj. 20. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehetséges, a tk kenyerek 100g kcal: 250-280körül van

Szóval megközelítőleg annyi

2016. máj. 20. 19:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :)
2016. máj. 20. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Minden Tesco pékségben teljes adatlapja van minden terméknek amin szerepel a kalória tartalom is. Elkérheted, meg fogják nézni neked (ahogy azt is megnézik, hogyha esetleg allergiás vagy valamire az szerepel-e az összetevők között).
2016. máj. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!