Szerintetek így működni fog tovább?
Őszinte, KULTÚRÁLT VÉLEMÉNYETEK érdekelne. Tehát. Egy hónapja kezdtem a kalódiabázis.hu weboldal használatát. De 3 hét után nem láttam még csak egy deka mozdulását sem a dolognak. Aztán egy nap, ideges lettem és bűnöztem, körülbelül 400 kalóriával vittem be a 900 helyett. (És aztán azt le sem dolgoztam). Aztán másnap megmértem magam és fél kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. De aztán, kezdődött a vizsga időszakom, állandó stresszelés, emiatt zabáltam mint valami nem fogyokúrázó, átlag ember.:-D
Ezután meg nem csak visszajött az a fél kg, de még plusz 1 dekát is felszedtem, tudom ez így nem túl nagy hízás, de akkor is. Szerintetek ha MOST visszállnék a fogyókúrára és pl folytatnám azt, amit eddig fogyózásnál(tehát pl 1200 kalóriabevitel, de azt a 300at lemozgom), akkor folytatódna esetleg gyorsabban a fogyás? Mert azt hallottam, hogyha hetente egyszer bűnözünk, azzal szervezetünknek "szólunk" hogy szó sincs koplalásról. Mert amúgy az 1200 kalória mellett EGY CSEPPET SEM ÈHEZEM. A 900 Mellett sem. Az értelmes válaszokat iszonyúan megköszönöm 16/L 160 cm, 61.2 kg (mostmár:()
#2: Ha liszttel, cukorral is megpakolod ezt a csepp kalóriát, akkor bizonyára nem elég tápanyagdús az étrended...
Szinte mindenben teljesen egyetértek az első válaszolóval. Azt ugyan nem tudom, miért nem fogysz koplaláskor, hiszen ilyenkor az a logikus, de a test elég trükkös.
Egyél rendesen. Tökmindegy, hányszor eszel és éhes vagy-e, ha a tested éhezik. Márpedig 900-zal nehezen tehet mást, még ha ennél azért lehet keményebben is koplalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!