Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy nullkalóriás nappal...

Egy nullkalóriás nappal mennyi súlyt veszítek?

Figyelt kérdés

15L

Semmi megerőltetőt nem fogok csinálni

2016. jan. 22. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak az esélyes kalóriadeficited nézve mondjuk 20 deka zsírt és 5 deka izmot, de ez csak hasraütés, lövésem sincs a kalóriaigényedről s tested működéséről.

Persze víz és salakanyag is távozik, az már jelentősebb.

2016. jan. 22. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Semennyit. Ugyanúgy, ahogy egyetlen egy (mondjuk) 5000 kcal-os nappal sem hízol.

Ez nem ilyen egyszerű.

2016. jan. 22. 19:56
 3/8 Szabi.L ***** válasza:

Biztos, hogy veszteni fogsz valamennyit, bár ehhez tudni kéne, hogy most hány kiló vagy , sportolsz-e valamit?

Viszont ebből a mínusz 1-2 kilóból semmi nem fog látszani és karcsúbb sem leszel tőle.

2016. jan. 22. 20:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Heti 6x sportolok és 73 kiló vagyok.

Nem feltétlenül a fogyás a célom, inkább az hogy összeszűküljön a gyomrom

2016. jan. 22. 20:18
 5/8 Szabi.L ***** válasza:
És az miért lesz jó, ha összeszűkül a gyomrod? Ez egyébként nem így működik, hogy nem eszel és összeszűkül a gyomrod. Szerintem ezt már általánosban is megtanítják, hogy a gyomor elég nagyra ki tud tágulni az eredeti méretéhez képest, szóval sok mindent nem érsz el vele, ha összeszűkül, mert úgy is kitágul majd. De leírnád, hogy mi a célod?:) hátha tudunk segíteni.
2016. jan. 22. 20:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Lefogyni 67 kiló alá úgy, hogy az izmom megmarad
2016. jan. 22. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt az összeszűkülést sosem értettem, nekem nem a térfogat alapján jön rá a testem, hogy elég tápanyagot kapott...

Jó étrend kell s szolid kalóriadeficit, mozgás, akkor nem éhezel fogyás mellett sem, legalábbis nagyon kicsi rá az esély.

2016. jan. 22. 20:38
 8/8 Szabi.L ***** válasza:

Hát ehhez nem kell gyomort szűkíteni, de főképp nem koplalni. Ha koplalsz, akkor nem viszel be tápanyagot a szervezetedbe, márpedig az izomzatodnak tápanyagra van szüksége ahhoz,hogy fejlődjön.(konkrétan fehérjéből épülnek fel az izmaid)

Szóval én azt tanácsolom, hogy változtass az étkezési szokásaidon és alakíts ki egy diétát

Íme pár minta étrend:

[link]

[link]

Ezek nem kőbe vésett dolgok, a lényeg az, hogy elegendő fehérjét és szénhidrátot vigyél be+ kevés zsírt MINŐSÉGI tápanyagokból. Szóval az ilyen kakaós csiga, téli szalámi, párizsi, gabonapelyhek meg minden feldolgozott terméket kerülj el. A gyümölcsöket is érdemes a diéta idejére kiiktatni a cukortartalmuk miatt.

Egyél sok zöldséget, sovány húst és minőségi szénhidrátot bár ezt korlátozva, mivel súlycsökkentés a cél( teljes kiörlésű dolgok)

És próbálj meg legalább 3 óránként enni

Ha betartod az étredet és nem megy le heti kb. 0,5-1 kiló, akkor csökkentsd a bevitelt picit.

2016. jan. 22. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!