Ez sok így Karácsonykor? 15/lány/ 160/48
1snickers 2 db szaloncukor
1,5szelet rántott hús 2 szelet kenyér, 2bocisajt és sok paprika
3,5dl 1,5%tej és forrócsoki ebbe
2nagy darab krémes sütemény
Rendes válaszokat,köszi.:)
dehogy :) ha máskor egészségesebben kajálsz, nincs semmi gáz.
igazából soknak szerintem ez sem nagyon sok, csak egészségtelen.
Én ettem: levest, 5 szelet halat, 10 mákos patkót, 2 szelet zsíros sütit, ittam hozzá 1 liter sört, 1.5dl Baileys-t és másnap 4 kg-vel könnyebb voltam és még nem is kellett székelnem.
Nem ez az egy nap fogja meghatározni a testalkatomat, hanem az az edzés, amit reggel csináltam 50 percben.
Mi a párommal (nekem fogynom kéne, ő csak a vonalaira vigyáz) benyomtuk a tegnap kapott másfél bejglit (anyós remekül süt), egy csomó mézest, töltött káposztát, zöldségfasírtokat (jó zsírosak és diétásak, a káposztával ez képviselte a rendes evést :)), egy kupac gyümölcssalátát, a párom persze egy kupac rizst is, én bő fél tábla szintén kapott csokit s vagy 2 banánt is a gyümölcssalátán túl... A tegnapi nap is elég erős volt, de az azelőttiek is, a mézeskísérletek miatt...
De emiatt egyikünk sem hízik észrevehető mértékben, sem én, aki stagnálni szoktam (ilyenkor inkább fogyásra van esély a visszaálláskor, amikor a pazarló üzemmódra kapcsolt szervezetem pofára esik. legalábbis ez a hipotézisem a tapasztalatok alapján), sem a párom, aki ugyan könnyen hízik, de könnyen is fogy és nem apró a kalóriaszükséglete.
A kérdező könnyebb nálunk s nem tudunk róla semmit. Én pár nap alatt nem zavartatnám magam, ha felmegy valamennyi, majd lemegy, nem? Azt tartom fontosnak karácsonykor is, hogy ha egy mód van rá, ne együk túl magunkat, mert az nem egészséges. Nekem ez valószínűleg nem jött össze, de azért rosszul nem vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!