Valaki tud ajánlani valami fogyokurás honlapot?
Nemcsak úgy lehet. Kalóriadeficit kell. Ehetsz sokat is, csak égess is sokat. Jó anyagcsere, sok mozgás.
Sok táblázat van a neten, s pl. ott a kaloriabazis.hu, kismillió étellel, bár ott vannak olykor rossz adatok (némi gyakorlattal ezek kiszűrhetők, illetve ha valami fent van 6 példányban, az is segít), de a többi táblázat is ritkán tökéletes, viszont ha extrém ritkán veszek valami bolti cuccot, azt is megtalálom ott, nagyon nagy adatbázisa van.
Olykor a nutritiondata.com-ot használom, olykor a fatsecret.com-ot, azoknak az adataiban megbízom (már amennyire valamiben meg lehet, növényeknél nehéz, mert a fajta, termési körülmények, érettség, ugye, sokat számít). Ez utóbbiból vittem fel a saját kalóriabázisos cuccaimat, nettó szénhidráttal, mivel nekem az a fontos s a kalóriabázison a szénhidráttartalomban gyakran benne van a rost is, az én étrendemen pedig az nagy különbséget okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!