Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Valaki tud ajánlani valami...

Valaki tud ajánlani valami fogyokurás honlapot?

Figyelt kérdés
azért lenne rá szükségem mert szeretnék lefogyni de ezt csak ugy lehet ha csak kis mennyiségü kaloriát fogyaztunk és ezért szeretnék 1 táblázatot vagy valamit arrol hogy miben mennyi kaloria van kb.

2015. nov. 20. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Nemcsak úgy lehet. Kalóriadeficit kell. Ehetsz sokat is, csak égess is sokat. Jó anyagcsere, sok mozgás.

Sok táblázat van a neten, s pl. ott a kaloriabazis.hu, kismillió étellel, bár ott vannak olykor rossz adatok (némi gyakorlattal ezek kiszűrhetők, illetve ha valami fent van 6 példányban, az is segít), de a többi táblázat is ritkán tökéletes, viszont ha extrém ritkán veszek valami bolti cuccot, azt is megtalálom ott, nagyon nagy adatbázisa van.

Olykor a nutritiondata.com-ot használom, olykor a fatsecret.com-ot, azoknak az adataiban megbízom (már amennyire valamiben meg lehet, növényeknél nehéz, mert a fajta, termési körülmények, érettség, ugye, sokat számít). Ez utóbbiból vittem fel a saját kalóriabázisos cuccaimat, nettó szénhidráttal, mivel nekem az a fontos s a kalóriabázison a szénhidráttartalomban gyakran benne van a rost is, az én étrendemen pedig az nagy különbséget okoz.

2015. nov. 20. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
kaloriabazis.hu
2015. nov. 20. 19:43
 3/4 anonim válasza:
Szia kalóriaszegény édességeket kezdtem el felrakni az oldalra elküldöm a linkjét. [link]
2015. nov. 21. 10:00
 4/4 A kérdező kommentje:
mindenlinek nagyon szépen köszönom
2015. nov. 21. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!