Elromlott a mérlegem vagy ez tényleg lehetséges?
3 napja voltam 64,3 kg 2 napja voltam 64,9 ma vagyok 67,9 kg.
Mi történhetett ennyit nem hízhattam 3 nap alatt ugye?
Havimig még hátra van 2hét.
67 kg-al kezdtem 2 hónapja a diétámat és most 3 nap alatt vissza szedtem volna?
Az benne a poénos hogy most még nagy dolog után mértem magam és még így is sokkal több vagyok mint kéne.
Sokkal többet nem ettem mint máskor esetleg a süti tartaná fel a vizet?
Eddig mindig nagy dolog előtt mértem magam mert hajnalban mérem magam mindig evés ivás előtt pisi után székletem meg kb dél körül szokott lenni de most reggel jött.
Kinézetre látom magamon hogy fogytam, centiben nem mert ahol mérem az kb majdnem ugyanannyi mindig de a hátamról és a mellkasomról, vállamról, látszik és az arcomon is hogy ment le valami, már mások is megjegyezték hogy fogytam 2-3 kilót mert látszik, és ők említették meg először, nem is tudták fogy diétázom.
És a ruháim is kényelmesebbek.
Mindig ugyan oda teszem a mérleget kb pár centi eltéréssel hajó padlós a szobám.
Ahol nem mozog oda teszem.
Szerintetek jobb lenne ha inkább máshol mérném?
Nem romlott el!
A fürdőben a gyerekem is ráállítottam és őt tudom hogy kb 13 és fél kg ruhástól és annyi is volt.
Naponta hülyeség mérni, mivel a testsúly nem állandó.
Igen, a cukor miatt kötődhetett plusz víz, ahogy az ovuláció is okozhat némi vízvisszatartást.
Lehet több folyadékot kéne innod.
Vagy csak jól ki kéne csokiznod magad.
Vagy mindkettő.
Nem baj, ha az ember naponta méri magát, csak nem szabad foglalkoznia az ilyesmivel :) Nekem most 2 kiló ment fel 1-2 nap alatt, bár tudom, hogy miért :D Majd lemegy.
Kérdező. Alapdolog, hogy ha rendesen csinálod a dolgokat, nem eszel rengeteget, akkor nyilván nem hízhatsz jelentősen napok alatt (ha én iszonyat sokat eszem, akkor a rideg számok alapján lehet vagy 15 deka? de a testem nem így működik, lehet, hogy egyáltalán nem hízom). A testsúly ingadozik, akár kilókat, ez teljesen természetes. Egyszerűen ne foglalkozz vele, ha csak napokról s nem hetekről van szó. S tényleg nem sok értelme van naponta mérni a testsúlyt. Ha pedig még a centi és a tükör is mutatja a javulást, miért érdekel a testsúlyod?
Engem aztán nem zavarna, ha 70 kilót mutatna is a mérleg, csak nézzek ki jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!