Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2 gombóc fagyiban mennyi kcal...

2 gombóc fagyiban mennyi kcal van? Es mennyire hizlaló a fagyi?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Cukor, mégis mit vársz tőle? A kalóriatartalmát nem tudom, de nem helyes választás. Persze inkább, mint hogy beleőrülj a vágyakozásba vagy valami. Én másféle édességet eszem, ha már édességet akarok.
2015. máj. 3. 16:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Miféle édességet?:)
2015. máj. 3. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
8%
EGYED DAGADÉK
2015. máj. 3. 16:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Az,dagadek:DD
2015. máj. 3. 16:53
 5/11 anonim ***** válasza:

Mifélét? Többé-kevésbé szénhidrátszegényet és többnyire igen zsírosat :D Ami "fogyókúrás" nekem, ha nem viszem túlzásba :)

Persze 2 gombóc fagyi sem feltétlenül rontja el a fogyókúrát, de nekem nem érné meg.

Van, aki fehérje alapú édességet eszik, nem olyan nehéz találni ilyeneket sem. Barátunk a tojáshab s egyeseknek a fehérjepor.

2015. máj. 3. 17:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja,köszi:) én se igen szoktam ilyen édességeket enni,csak ma megkivántam,meg én is fogyózom,de mondom ma "bűnözök" :d
2015. máj. 3. 17:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi voltunk ma a gyerekekkel. Én diabetikus fagyit ettem 2 gombóccal. Kalóriabázison beírtam. Kb 98 kcal volt. De nekem belefér hébe hóba, a kalóriakeretembe is és már csak 1 kiló kell a célig. Bár nem fogyózom. Így az életmódomba megengedem magamnak. De nem a cukrosat.
2015. máj. 3. 19:20
 8/11 anonim ***** válasza:
De a diabetikus fagyi is cukros, nem? Az szokott lenni. Másféle cukor, de cukor.
2015. máj. 3. 20:24
 9/11 anonim válasza:
kétszer annyi mint egyben
2015. máj. 11. 08:48
 10/11 Hajú Kék válasza:

Hát, skacok, én marha keveset eszem nap-mint-nap, hogy tartsam a súlyom (60 kg) úgy is, hogy néha nasizom.

Mindezek mellé ez a kajarendszer annyira "egészségesen" tart, hogy szívbillentyűhibám ellenére még élek, és ellátom magam.

2015. máj. 20. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!