Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1 hét alatt hány cm-el vagy...

1 hét alatt hány cm-el vagy vékonyabb?

Figyelt kérdés
Persze a kérdés azokra vonatkozik akik diétáznak és rendszeresen mérik mérő szalaggal a változást.

2015. ápr. 25. 07:04
 1/3 anonim válasza:

Ez teljes mértékben attol fugg h mekkora a kiinduló súly es milyen étkezést folytat az illető.

Nem mindegy h valakinek 40 kg túlsúlya van, es csak a cukros üdítőt hagyja el, es ez neki a diéta vagy valaki 40kg vasaggyal es nem eszik semmit egesz nap...

Tehat a kérdésre felelni szerintem felesleges mert nem tudod az illető paramétereit.

2015. ápr. 25. 07:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Én 64,9 kg vagyok 158 cm magas és 1300 kalóriákat eszem .

Csípőm 95cm-ről 93 cm csökkent.

derék 81cm-ről 79-re csökkent.

comb 58-ről 56-ra csökkent 1 hét alatt.

Nem tudom ez mennyire jelentős sok vagy kevés?

Súlyom nagyon ingadozó mert kb 3 napja voltam 65,1 kg.

Azelőtt voltam 65,9 kg.

2015. ápr. 25. 07:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Az emberi test víztartalma és éppen az emésztőcsatornában tartózkodó anyag mennyisége valóban egy napi rendszerességgel, folyamatosan változó tömeget jelent, így 1-2 kiló testtömeg ingadozás a normális, ezen felül változik még a nők testének abszolút tömege a havi hormonális ciklus szerint (pl. visszatartott vízmennyiség tömege)

Csak ennyit a változó testtömegről, centiket nem tudok.

2015. ápr. 25. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!