Ezek az ételek mennyi kalóriát tartalmaznak?
És zsírt, meg cukrot... egyszóval mennyire egészségesek szerintetek:
1.kaja: fogyipuding: 4dl soványtej, 3ek teljes kiőrlésű liszt, 2 ek cukrozatlan kakaópor, 7 ek stevia édesítő
2.kaja: palacsinta:
- teljeskiőrlésű liszt, sovány tej és víz=palacsintatészta
- tölteléknek: sovány túró pici joghurttal összekeverve, hozzá kevés mazsola és steviával édesítve, illetve másik töltelék: cukormentes kakaópor steviával édesítve
Ezek szerintetek ehetők diéta során? (persze nem kilószám)
Pont annyit, amennyit luusta vagy kiszámolni táblázatokból.
De nem ezzel van a gond, mert tényleg nem a kalória számít, legalábbis egy bizonyos határon belül nem. De te normálisan tanulni is lusta vagy :D
Tej, liszt? :D
túró, ezek a hízást okozó nyugati étrend alapjai, és közük sincs az egészséghez :)
Fogyni lehet velük, csak teljesen tápanyagszegények, a túró az tápláló, de gyulladásfokozó, nagy az inzulinválasza. A búzalisztnek is, attól még, hogy teljes kiőrlésű.
Szerintem erre figyelj oda, de ha nincsenek ilyen kajákkal egészségügyi problémáid, hiánybetegségeid és meg vagy elégedve a fogyásoddal/alakoddal, akkor nem szóltam :)
Én tej meg lisztmentes édességet ennék, akkor már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!