Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezek az ételek mennyi kalóriát...

Ezek az ételek mennyi kalóriát tartalmaznak?

Figyelt kérdés

És zsírt, meg cukrot... egyszóval mennyire egészségesek szerintetek:

1.kaja: fogyipuding: 4dl soványtej, 3ek teljes kiőrlésű liszt, 2 ek cukrozatlan kakaópor, 7 ek stevia édesítő

2.kaja: palacsinta:

- teljeskiőrlésű liszt, sovány tej és víz=palacsintatészta

- tölteléknek: sovány túró pici joghurttal összekeverve, hozzá kevés mazsola és steviával édesítve, illetve másik töltelék: cukormentes kakaópor steviával édesítve

Ezek szerintetek ehetők diéta során? (persze nem kilószám)

2015. ápr. 16. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézelődhetsz kedvedre. :)

2015. ápr. 16. 15:05
 2/3 A kérdező kommentje:
de luuuusta vagyok kiszámolni :D
2015. ápr. 16. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont annyit, amennyit luusta vagy kiszámolni táblázatokból.

De nem ezzel van a gond, mert tényleg nem a kalória számít, legalábbis egy bizonyos határon belül nem. De te normálisan tanulni is lusta vagy :D

Tej, liszt? :D

túró, ezek a hízást okozó nyugati étrend alapjai, és közük sincs az egészséghez :)

Fogyni lehet velük, csak teljesen tápanyagszegények, a túró az tápláló, de gyulladásfokozó, nagy az inzulinválasza. A búzalisztnek is, attól még, hogy teljes kiőrlésű.

Szerintem erre figyelj oda, de ha nincsenek ilyen kajákkal egészségügyi problémáid, hiánybetegségeid és meg vagy elégedve a fogyásoddal/alakoddal, akkor nem szóltam :)

Én tej meg lisztmentes édességet ennék, akkor már.

2015. ápr. 16. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!