Bűnözési nap, de hogyan?
De mi a kérdésed?
Azt írod kevés zsírt és kevés szénhidrátot eszel, de közben rizst eszel meg zsemlét. Ezeknek azért eléggé tisztességes inzulin válaszuk van, azt gondolom tudod (a zsíroknak meg lényegében véve semekkora)
Mi a kérdésed azzal, hogy 2500 kcal-t ennél ma, bűnözési napon?
Amúgy szerintem nyiss gyorsan ajtót, be ne törjék. A kérdésed címe alapján nem kizárt hogy meg fog látogatni a TEK, de lehet hogy nem :D
Ez kevés vagy sok?
Kalóriabázison követem, a zsírt ma sem léptem túl a szénhidrátot viszont 100g-al. Egyébként ha normális nap van sosem lépem túl.
Nekem nem sok 2500 kcal, de mondjuk igazából én nem is igazán tudom mennyit eszem. Sok zsírt, tehát lehet hogy viszonylag sok kalóriát. De ez én vagyok, hogy neked mi sok, mi kevés.. azt végeredményeben csak te tapasztalhatod ki ezeket, te látod a saját testedet, te tudod mérni hetente a súlyodat..
Azt amúgy nem értem zsírt miért nem eszel, ch-t miért léped túl. Mondjuk ma írtad bűnöző nap, de általánosságban inkább ch párti vagy mint zsírpárti?
Én semmit nem nevezek bűnözési napnak, az túl rosszul hangzik, de ha kilengek, többnyire kalóriát sem számolok. A 2500 nekem nem vészes s van, aki normálisan kevesebbet eszik, mint én, máskor viszont jön a 4-5000 kalória, amitől én rosszul lennék... Nem vagyunk egyformák. Szerintem annyit egyél, amennyi jólesik, ha már nem érdekel a limited... Ha éhes/elégedetlen maradsz, mi értelme van a kilengésnek/csalónapnak? :D Persze ha egy ilyen nap nálad nagyon sok kalória, ne csináld sűrűn... S ne is sírj, ha kicsit felmegy tőle a súlyod (ideiglenesen egész sokat felmehet), van, akit ez nagyon kiakaszt.
Az is emberfüggő, hogy egyáltalán van-e ilyen nap, s az konkrétan mit jelent. Erre nincsenek szabályok... Aki szigorú magához fogyáskor, annak sokkal nehezebb ilyen napok nélkül, de vannak rebellisek, akiknek egy közel ideális életmódváltás sem elég, kellenek kilengések :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!