Jön a húsvét, sütés, főzés, nem szeretnék kimaradni a finom falatokból főleg hogy én is fogom készíteni, ötletek hogy ne zabáljam tele magam?
4-dik napja nem ettem cukros ételeket, ez nagy szó mert cukor függő vagyok, de nem szeretnék lemondani végleg róla, csak kicsit visszább fogni a mennyiséget és megpróbálni hogy ne minden nap egyek cukrosat.
Jön a húsvét, sütni főzni kell kalória dús ételeket.
De ott van az elcsábulás, főzés közben , húsvétkor és még a megmaradt kaja mennyiség ünnepek után.
Ilyenkor szoktam beleesni egy olyan dologba hogy addig eszem míg van, ne száradjon ránk, ne romoljon meg , fagyóba már nem lesz utána finom, az frissen jó, tehát oda sem raktározhatom.
Előbújik belőlem az irigység és mindig arra gondolok hogy enni kell mert nem marad.
Ez kb nálam 1 hétig szokott tartani, és nassolás, kóstolás, fő étkezések, és azt veszem észre hogy visszajött amit leadtam, sőt még több is jött vissza.
Ezt szeretném megelőzni.
Esetleg egyem tele magam levessel, vízzel, hogy érezzem a teltség érzetet és ne férjen belém a kalória többlet?
Sajnos még nem rendelkezem akkora akaraterővel hogy ki is bírjam hogy ne nyúljak semmihez, és ne azt egyem amit a többiek.
Anyósom azt mondja egyem tele magam ilyenkor mert ez ünnep, nem lesz mostanában ilyen alkalom hogy ennyi finomságot fogunk készíteni.
De nem akarom elrontani se az eddigi eredményemet.
4 nap alatt 40 dkg minuszom van.
Tudom nem sok, de belegondolok hogy csak 1 alkalommal egy ebéd alkalmával eszem csak tele magam és már is visszajött a 4 napi kemény diétámmal leadott súly.
Én még arra is gondoltam hogy az alapanyagokból félre pakolok egy keveset lemérve, és ami nem olyan hizlaló abból állítok össze magamnak valamit, ők meg egyék a franciasalátát rengeteg majonézzel, krumplival.
Szerintetek?
4 óránként kell enni kis adagokban és akkor a szervezet nem raktároz hanem hasznosít.
És ne koplalj az csak lelassítja az anyagcserét.
Egyél (panírozatlan) húsokat,tojást zöldséggel a kenyeret és a péktermékeket mellőzd.
szerintem bármit egyél amihez kedved van, csak mértékkel...
amúgy az a 40 dkg csak azzal lemegy rólam hogy elmegyek WCre...
Sajnos nekem nem megy ilyen könnyen a wc-zés .
A 4 napban rengeteg sárgarépát ettem és székletem csak 2 szer volt az is nagyon kis mennyiség.
De azelőtt is 3-4 naponta mentem el csak wc-re egyszerűen nincs ingerem.
Úgyhogy én nem foghatom rá hogy azért vagyok könnyebb mert elmentem wc-re.
A finom falatok lisztet és cukrot jelentenek?
Mert ha nem, akkor húst, zöldségeket egyél tök nyugodtan.
Sajnos a finom falatok azok a sütiket jelenti.
A franciasalátáról, a panírozott húsról, a fasírtról még könnyen lemondok, de nem szívesen hagynám ki a süti kóstolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!